Třpytivý tělový krém + bižu šperk

Třpytivý tělový krém + bižu šperk

Třpytivý tělový krém + bižu šperk

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 190 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Třpytivý tělový krém + bižu šperk - popis produktu

Tento vzácný krém s jemnou texturou, který kombinuje rostlinné oleje a másla, extrakt ze slaměnky a jemných perel, zanechává pokožku vyživenou a rozzářenou lehkým třpytivým tónem. Výsledek: ošetřená, jemně voňavá pokožka...a bižu šperk! Hydratuje* a vyživuje pokožku. S extraktem z květu slaměnky známé pro své četné přínosy pro pokožku. Obohacený o bambucké máslo, sladký mandlový olej a slunečnicový olej. 98%složek přírodního původu. Bez přísad živočišného původu. Decentní náramek pozlacený jemným zlatem, zabalený v hedvábném papíru, se nachází v kelímku. Šperk bez kontaktu s krémem, nastavitelný od 18 do 21,5 cm. Zapínání na karabinku. Bez olova. Bez niklu. Bez kadmia. Vhodné pro každodenní použití, vhodné pro těhotné a kojící ženy. *Hydratace horních vrstev epidermu. Lehkými masážními pohyby naneste na suchou pokožku celého těla. Pro dotek zářivosti naneste kapku krému na vyklenuté části těla, jako jsou ramena nebo poprsí.

Produkt Třpytivý tělový krém + bižu šperk patří do skupiny produktů Šperky -, patří značce Blancheporte, v nabídce prodejce Astoreo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Tělový krém, patří značce Blancheporte, naleznete jej v e-shopu Astoreo.cz.

Produkt Třpytivý tělový krém + bižu šperk patří do skupiny produktů Tělové oleje, patří značce Blancheporte, naleznete jej v e-shopu Astoreo.cz.

Třpytivý tělový krém + bižu šperk - parametry produktu

Třpytivý tělový krém + bižu šperk - historie ceny a dostupnosti

Třpytivý tělový krém + bižu šperk - další zajímavé produkty

Třpytivý tělový krém + bižu šperk - jak nakoupit nejvýhodnější?