Trimm Highlander 195 Blue sea

Trimm Highlander 195 Blue sea

Trimm Highlander 195 Blue sea

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 469 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Trimm Highlander 195 Blue sea - popis produktu

Spací pytel Trimm Highlander 195 Blue sea:Zbožňujete nocování pod šírákem a rádi byste si pořídili novou výbavu? Potom vás potěší spací pytel Trimm Highlander 195 Blue sea, ve kterém se na cestách budete cítit jako v bavlnce. Tento spací pytel je zhotoven pro muže i ženy. Výplň spacího pytle zajišťuje duté vlákno. Dutá vlákna jsou vyhledávána pro svou vysokou odolnost vůči vlhkosti, překvapí dlouhou životností a najdou využití i u alergiků. Třísezónní spacák vám zajistí maximální pohodlí, protože jej můžete využít od jara až do podzimu. Komfortní teplota je u spacího pytle Trimm 2 °C. Bez starostí o komfort v něm může spát člověk o maximální výšce až 195 cm. Mumiový spací pytel umí uvnitř udržet maximum tepla, jelikož se dokáže přizpůsobit tvaru vaší postavy. Klíčové parametry spacího pytle Trimm Highlander 195 Blue sea Trimm Highlander 195 Blue sea je přizpůsobený mužům i ženám Výplň spacáku: duté vlákno Tvar spacáku Trimm: mumie Tento model náleží mezi třísezonní spacáky Maximální výška postavy: 195 cm Extrémní teplota: -20 °C

Produkt Trimm Highlander 195 Blue sea lze nalézt mezi produkty ve skupině Spací pytle, patří pod značku Trimm v nabídce e-shopu Alza.cz.

Trimm Highlander 195 Blue sea - parametry produktu

KategorieSpací pytle, Kempování
ZnačkaTrimm
E-shopAlza.cz

Trimm Highlander 195 Blue sea - historie ceny a dostupnosti

Trimm Highlander 195 Blue sea - další zajímavé produkty

Trimm Highlander 195 Blue sea - jak nakoupit nejvýhodnější?