Trimm Balance 185 Kiwi Green/Grey #3976160

Trimm Balance 185 Kiwi Green/Grey #3976160

Trimm Balance 185 Kiwi Green/Grey #3976160

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Trimm Balance 185 Kiwi Green/Grey - popis produktu

Spací pytel Trimm Balance 185 Kiwi Green/Grey: Pokud spáváte venku v létě i zimě, neměl by chybět ve vašem vybavení spací pytel Trimm Balance. Je to vysoce kvalitní spacák určený k celoročnímu využití. Se spacákem Trimm Balance budete v teple v jakémkoliv počasí. Pro jeho náplň bylo použité 7dutinkové vlákno, díky kterému si spacák zachová výborné termoizolační vlastnosti. Spací pytel je velmi pohodlný a oceníte jeho nízkou hmotnost, proto ho můžete vzít s sebou i na dlouhé tůry. Klíčové vlastnosti spacího pytle Trimm Balance v barvě Kiwi green/GreyCeloroční využitíNáplň spacího pytle Trimm Balance je 7dutinkové vláknoVýborné termoizolační vlastnostiNízká hmotnostVoděodolnýMožnost sepnutí dvou pytlů dohromadyStahovací kapuceV barvě Kiwi green/Grey Další vylepšení spacího pytle Trimm BalanceSvrchní vrstva je vyrobena ze 100 % nylonu DWR, která zaručuje odolnost proti vodě. Proto vás rosa ani déšť nepřekvapí. Vnitřní vrstva je tvořena 100% PES Pongee. Izolace spacího pytle Trimm Balance je 300 g/m2, je zde zaručena výborná tepelná izolace. S tímto spacím pytlem budete v teple v létě i v zimě. Spací pytel Trimm Balance má možnost sepnutí 2 spacích pytlů k sobě, můžete si tedy vybrat pravé nebo levé zapínání. Oceníte také zateplovací límec a kapucí na stažení. Pro ukrytí dokladů slouží vnitřní kapsička na suchý zip. Se spacím pytlem Trimm Balance se můžete vydat na dlouhé cesty.

Produkt Trimm Balance 185 Kiwi Green/Grey #3976160 patří do skupiny produktů Spací pytle, patří pod značku Trimm v nabídce e-shopu Alza.cz.

Trimm Balance 185 Kiwi Green/Grey - parametry produktu

KategorieSpací pytle
ZnačkaTrimm
E-shopAlza.cz

Trimm Balance 185 Kiwi Green/Grey - historie ceny a dostupnosti

Trimm Balance 185 Kiwi Green/Grey - další zajímavé produkty

Trimm Balance 185 Kiwi Green/Grey - jak nakoupit nejvýhodnější?