Triko polo s krátkým rukávem jednobarevné NKTVK tmavě modré JUNIOR Mayoral velikost: 166 (16 let)

Triko polo s krátkým rukávem jednobarevné NKTVK tmavě modré JUNIOR Mayoral velikost: 166 (16 let)

Triko polo s krátkým rukávem jednobarevné NKTVK tmavě modré JUNIOR Mayoral velikost: 166 (16 let)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 729 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Triko polo s krátkým rukávem jednobarevné NKTVK tmavě modré JUNIOR Mayoral velikost: 166 (16 let) - popis produktu

Mayoral chlapecké tričko s límečkem. Tričko je z velice příjemného materiálu. U krku má límeček, a zapínání na knoflíčky. Tričko lze vynosit při běžném nošení, ale i na společenské příležitosti.

Tento produkt se nachází v kategorii Trička s krátkým rukávem, vyrábí jej značka MAYORAL, v barvě tmavě modrá v nabídce e-shopu Kings.cz.

Produkt Triko polo s krátkým rukávem jednobarevné NKTVK tmavě modré JUNIOR Mayoral velikost: 166 (16 let) lze nalézt mezi produkty ve skupině Polo trička, patří pod značku MAYORAL, barevné provedení je tmavě modrá v nabídce e-shopu Kings.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Chlapecké košile, vyrábí jej značka MAYORAL, barevné provedení je tmavě modrá, naleznete jej v e-shopu Kings.cz.

Triko polo s krátkým rukávem jednobarevné NKTVK tmavě modré JUNIOR Mayoral velikost: 166 (16 let) - parametry produktu

velikost166 (16 let)
barvaModrá
pohlavíKluci
barvatmavě modrá
KategorieTričko, Trička, Košile, Trička s krátkým rukávem, Polo trička, Chlapecké košile
ZnačkaMAYORAL
Barvatmavě modrá
E-shopKings.cz

Triko polo s krátkým rukávem jednobarevné NKTVK tmavě modré JUNIOR Mayoral velikost: 166 (16 let) - historie ceny a dostupnosti

Triko polo s krátkým rukávem jednobarevné NKTVK tmavě modré JUNIOR Mayoral velikost: 166 (16 let) - další zajímavé produkty

Triko polo s krátkým rukávem jednobarevné NKTVK tmavě modré JUNIOR Mayoral velikost: 166 (16 let) - jak nakoupit nejvýhodnější?