Trefl Pošta a obchod 2v1

Trefl Pošta a obchod 2v1

Trefl Pošta a obchod 2v1

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 219 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Trefl Pošta a obchod 2v1 - popis produktu

Společenská hra Trefl Pošta a obchod 2v1: Souprava dvou her pro děti od 3 let zahrnuje hru na obchod a na poštu. Společenská hra Trefl Pošta a obchod 2v1 přiblíží klukům a holkám provoz obchodu a pošty a umožní jim stát se na chvíli opravdovými prodavači, pošťáky nebo zákazníky. Hra Pošta a obchod nabízí výdejní okénko, pult, 2 pokladny, kostky s obrázky zboží, bankovky, mince, pohlednice, obálky a známky. Pro jednoho hráče nebo celou skupinu dětí. Hra na opravdový život! Klíčové vlastnosti dětské hry Trefl Pošta a obchod 2v1Souprava dvou her pro děti od tří let Zábavná sada, která dětem přiblíží fungování obchodu a poštySpolečenská hra Trefl Pošta a obchod 2v1 je vhodná pro jednoho i více hráčůPřibližná doba hraní do 30 minutBalení obsahuje:okénko pro poštu/obchod, pult pro poštu/obchod, 2 pokladny, 58 kostek s obrázky zboží, 30 bankovek, 8 mincí, 12 pohlednic, 10 obálek, 48 poštovních známek

Produkt Trefl Pošta a obchod 2v1 patří do skupiny produktů Společenské hry, patří pod značku Trefl, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Trefl Pošta a obchod 2v1 popisuje EAN kód 5900511012712.

Trefl Pošta a obchod 2v1 - parametry produktu

Trefl Pošta a obchod 2v1 - historie ceny a dostupnosti

Trefl Pošta a obchod 2v1 - další zajímavé produkty

Trefl Pošta a obchod 2v1 - jak nakoupit nejvýhodnější?