Travelite Jmenovka na kufr Stripes 15-91-2

Travelite Jmenovka na kufr Stripes 15-91-2

Travelite Jmenovka na kufr Stripes 15-91-2

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 99 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Travelite Jmenovka na kufr Stripes 15-91-2 - popis produktu

Stylová pestrobarevná PVC jmenovka na kufr od značky Travelite. Pestrobarevná jmenovka na kufr od Travelite Multicolor je užitečným doplňkem, bez kterého se na cestách neobejdete, zvláště v případě, že vašemu stávajícímu kufru chybí integrovaný adresní štítek. Cestujete-li často letadlem, pak rozhodně oceníte i sekundární funkci jmenovky – díky jedinečnému vzhledu svůj kufr vždy rychle poznáte i v záplavě zavazadel na páse na v přeplněné letištní hale.    - snadné zapínání  - odolný syntetický materiál

Produkt Travelite Jmenovka na kufr Stripes 15-91-2 patří do skupiny produktů Cestovní zavazadla, patří značce Travelite, v barevné verzi růžová, naleznete ho u prodejce Delmas.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Jmenovky na zavazadla, je v nabídce značky Travelite, barevné provedení je růžová, v nabídce prodejce Delmas.cz.

Travelite Jmenovka na kufr Stripes 15-91-2 - parametry produktu

Travelite Jmenovka na kufr Stripes 15-91-2 - historie ceny a dostupnosti

Travelite Jmenovka na kufr Stripes 15-91-2 - další zajímavé produkty

Travelite Jmenovka na kufr Stripes 15-91-2 - jak nakoupit nejvýhodnější?