TOOLS ORGANIZER KIS

TOOLS ORGANIZER KIS

TOOLS ORGANIZER KIS

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

TOOLS ORGANIZER KIS - popis produktu

ORGANIZÉR NA NÁŘADÍ Organizér na nářadí je efektivním a moderním úložným řešením pro všechny, kteří chtějí mít své nástroje a nářadí vždy přehledně uspořádané a rychle po ruce. Díky vysoce odolnému plastu, z něhož je organizér vyroben, vám poskytne dlouhodobou službu a usnadní práci v dílně nebo garáži. JEDNODUCHÁ INSTALACE NA STĚNU Organizér na nářadí se snadno připevňuje přímo na stěnu, což šetří prostor a umožňuje vám vytvořit přehlednou a efektivně organizovanou pracovní oblast. NASTAVITELNÁ KONFIGURACE Díky možnosti horizontálního nebo vertikálního nastavení můžete organizér přizpůsobit podle velikosti a tvaru vašeho nářadí, což zvyšuje jeho univerzálnost a uživatelskou přívětivost. BOHATÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ V BALENÍ V balení naleznete 2x organizační desku a rozsáhlý výběr doplňků, jako jsou háčky, držáky a další prvky, které vám umožní individuálně si organizér upravit a optimalizovat uskladnění vašeho nářadí. SCHOPNOST UDRŽET POŘÁDEK S organizérem na nářadí snadno udržíte pořádek ve vašich nástrojích, což vám ušetří čas při hledání potřebného nářadí a zjednoduší vaši práci. VOLBA PRO RŮZNÉ PROSTŘEDÍ Ať už máte malou dílnu, prostornou garáž nebo jen potřebujete efektivně uspořádat nářadí v domácnosti, organizér na nářadí se stane cenným a funkčním doplňkem vašeho prostoru. TECHNICKÉ PARAMETRY Barva:šedá / černáMateriál:plastRozměry 1 desky (v balení 2 ks):Šířka: 50 cmHloubka: 7 cmVýška: 31 cmHmotnost:1,7 kg MONTÁŽ Zboží je dodáváno v rozloženém stavu v kartonovém obalu. Jednoduchá montáž je možná díky přiloženému montážnímu návodu.

Produkt TOOLS ORGANIZER KIS lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní nářadí, patří značce ROJAPLAST, v barevné verzi šedá, z materiálu Plast, naleznete ho u prodejce Inpostele.cz.

TOOLS ORGANIZER KIS - parametry produktu

BARVAČerná
BARVAŠedá
MATERIÁLPlast
ŠÍŘKA50 cm
VÝŠKA31 cm
HLOUBKA7 cm
OBSAH SETU2x deska
HMOTNOST1,7 kg
Hmotnost1650.000g
KategoriePláště, Nářadí, Organizéry, Zahradní nářadí
ZnačkaROJAPLAST
Barvašedá
MateriálPlast
E-shopInpostele.cz

TOOLS ORGANIZER KIS - historie ceny a dostupnosti

TOOLS ORGANIZER KIS - další zajímavé produkty

TOOLS ORGANIZER KIS - jak nakoupit nejvýhodnější?