Togethair Shine Blonde Bi-Phase Spray 200ml - Bezoplachový sprej pro elimin. žlutých odst

Togethair Shine Blonde Bi-Phase Spray 200ml - Bezoplachový sprej pro elimin. žlutých odst

Togethair Shine Blonde Bi-Phase Spray 200ml - Bezoplachový sprej pro elimin. žlutých odst

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Togethair Shine Blonde Bi-Phase Spray 200ml - Bezoplachový sprej pro elimin. žlutých odst. - popis produktu

Bezoplachový dvoufázový přípravek dokonale chrání veškeré blond, odbarvené, bílé či šedé vlasy před nepříznivým působením okolních vlivů. Obsahuje čisté pigmenty, které redukují nežádoucí žluté zabarvení, a naopak podporují neutrální a studené odstíny. Navrací přirozený lesk, zajistí dlouhodobě skvělý a zdravý vzhled. Aplikace je ideální před použitím tepelných přístrojů. Jedná se o dermatologicky testovaný, veganský produkt bez obsahu parabenů či minerálních olejů. Pro maximální účinek doporučujeme použití dalších produktů ze stejné řady.    Aktivní složky:  Fytokeratin Arganový olej UV flitry   Použití: Před aplikací přípravek protřepejte, poté rovnoměrně nastříkejte na umyté, ručníkem jemně vysušené vlasy. Neoplachujte.    TOGETHAIR Italský smysl pro krásu, styl a dokonalou image. Vášeň, kterou Italové vkládají do každého svého počinu. Nejmodernější technologie současnosti a zároveň úcta a láska k přírodě. Spojením těchto jednotlivých dílků mozaiky vznikají prvotřídní vlasové produkty, se kterými není možné šlápnout vedle.

Produkt Togethair Shine Blonde Bi-Phase Spray 200ml - Bezoplachový sprej pro elimin. žlutých odst patří do skupiny produktů Vlasové spreje od značky Togethair, naleznete ho u prodejce Navlas.cz.

Togethair Shine Blonde Bi-Phase Spray 200ml - Bezoplachový sprej pro elimin. žlutých odst. - parametry produktu

Objem200 ml
Typ vlasůBlond vlasy
StylingS tepelnou ochranou
ŘadaTogethair Shine Blonde
KategorieSpreje, Balzámy, Kondicionéry, Vlasové spreje
ZnačkaTogethair
E-shopNavlas.cz

Togethair Shine Blonde Bi-Phase Spray 200ml - Bezoplachový sprej pro elimin. žlutých odst. - historie ceny a dostupnosti

Togethair Shine Blonde Bi-Phase Spray 200ml - Bezoplachový sprej pro elimin. žlutých odst. - další zajímavé produkty

Togethair Shine Blonde Bi-Phase Spray 200ml - Bezoplachový sprej pro elimin. žlutých odst. - jak nakoupit nejvýhodnější?