Toaletní taška Essential Wash Snugpak® černá

Toaletní taška Essential Wash Snugpak® černá

Toaletní taška Essential Wash Snugpak® černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 389 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Toaletní taška Essential Wash Snugpak® černá - popis produktu

Toaletní taška Essential Wash Snugpak® černá  Malá hygienická taška Essential Wash Snugpak je skvělým společníkem na cestách pro ty, kteří jsou omezeni místem v batohu nebo jen nechtějí zbytečně tahat větší hmotnost. To ocení především vojáci, pro které je hmotnost a skladnost důležitým faktorem při výkonu služby v náročných podmínkách. Pokud se Vám taška líbí, ale chtěli byste něco víc, třeba přihrádku na mokrý ručník, sáhněte po Luxury Wash od Snugpak.Malá zvenčí, obrovská uvnitřAž po otevření člověk doopravdy ocení práci vývojářů ze Snugpaku. Taška v sobě ukrývá řadu vychytávek, nad kterými si každý fanoušek military radostí poskočí. Na první pohled zaujme systém uložení jednotlivých kapes. Jedná se o jeden velký otevřený prostor, ve kterém jsou tři organizéry pro uložení lahviček a dvě menší uzavíratelné kapsy na zip. Specialitou je vestavěné praktické zrcátko vhodné pro kontrolu kvality oholení nebo navádění přilétajícího vrtulníku. To vše lze zavěsit na malý háček. Pro snazší přenášení je produkt opatřen pevným madlem.Léty prověřená kvalitaZnačku Snugpak není třeba dlouze představovat. Podnik nesoucí tento název existuje přes 200 let a za tu dobu si vydobyl pověst firmy, pro kterou je kvalita na prvním místě. Rozhodujícím faktorem je volba použitých materiálů a následné zpracování v hotový produkt. Převážná část produktů je stále s hrdostí vyráběna v Anglii, odkud putuje do celého světa.Benefity, o kterých musíte vědět:     vyrobeno z odolného a prověřeného materiálu     kompaktní design     dvoucestný zip na třech stranách – úplné otevření     bezpečně uchová věci v čistotě     dvě oddělené kapsy zajištěné zipem     jedna velká kapsa s organizérem     integrované odnímatelné zrcátko     ocelový háček pro snadné zavěšení     pojme velké množství, zabere minimum místa     rozměry zrcátka (v x š): 5,2 cm x 2,5 cm Brašny a ledvinky » Ledvinky, toaletky, organizéry » Toaletní taška Essential Wash Snugpak® černá

Produkt Toaletní taška Essential Wash Snugpak® černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Toaletní tašky, je v nabídce značky Pentagon v nabídce e-shopu Gamisport.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Hygienické tašky, vyrábí jej značka Pentagon, naleznete jej v e-shopu Gamisport.cz.

Toaletní taška Essential Wash Snugpak® černá - parametry produktu

IntrastatBatohy-1,20-42029291
KategorieTašky, Organizéry, Ledvinky, Toaletní tašky, Hygienické tašky
ZnačkaPentagon
E-shopGamisport.cz

Toaletní taška Essential Wash Snugpak® černá - historie ceny a dostupnosti

Toaletní taška Essential Wash Snugpak® černá - další zajímavé produkty

Toaletní taška Essential Wash Snugpak® černá - jak nakoupit nejvýhodnější?