Toaletní stolek Dekorhome Přírodní dřevo

Toaletní stolek Dekorhome Přírodní dřevo

Toaletní stolek Dekorhome Přírodní dřevo

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 9 076 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Toaletní stolek Dekorhome Přírodní dřevo - popis produktu

Tento klasický dřevěný toaletní stolek s LED je skvělým doplňkem do vaší ložnice. Vaši kosmetiku tak budete mít neustále po ruce! Masivní borové dřevo je krásný přírodní materiál. Borové dřevo má rovnou kresbu a obsahuje suky, které materiálu dodávají jeho charakteristický, rustikální vzhled. Tento kosmetický stolek nabízí spoustu místa a snadný přístup k vašemu líčení, šperkům a každodenním potřebám. Krásné zrcadlo, které je součástí dodávky, usnadňuje aplikaci make-upu a dodává toaletnímu stolku elegantní nádech. Kosmetický stolek má LED žárovky s USB, u kterých lze snadno přepínat režimy z teplé do studené bílé. Integrované LED žárovky kolem zrcadla zvýrazní i vaši krásu. Chraňte své nezbytnosti před prachem tím, že je schováte za dvířka tohoto kosmetického stolku. Varování: Aby nedošlo k převrácení, je třeba tento produkt upevnit ke zdi pomocí dodaného příslušenství. Barva: bíláčernášedáhnědápřírodní Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: masivní borovicové dřevo / akryl Rozměry: šířka: 135 cmhloubka: 50 cmvýška:134 cm Hmotnost: 33 kg Dodáváno v demontu. 

Produkt Toaletní stolek Dekorhome Přírodní dřevo patří do skupiny produktů Toaletní stolky, je v nabídce značky Vida, v barvě hnědá, materiál je akryl v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Přírodní kosmetika -, vyrábí jej značka Vida, v barevné verzi hnědá, materiál je akryl, naleznete ho u prodejce Inpostele.cz.

Produkt Toaletní stolek Dekorhome Přírodní dřevo patří do skupiny produktů Přírodní kosmetika, je v nabídce značky Vida, v barevné verzi hnědá, materiál je akryl, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Toaletní stolek Dekorhome Přírodní dřevo - parametry produktu

BARVABílá
BARVAČerná
BARVAŠedá
BARVAHnědá
DEKORBorovice
STYLSkandinávský
STYLVintage
STYLModerní
MATERIÁL NOHOUMasivní dřevo
NOHY STOLU2 nohy
NOHY STOLUAtypické
MATERIÁL DESKYMasivní dřevo
HMOTNOST33 kg
MATERIÁLMasivní dřevo
MATERIÁLAkryl
ÚLOŽNÝ PROSTORAno
TYP STOLUToaletní
TYP STOLUPsací
ŠÍŘKA135 cm
HLOUBKA50 cm
VÝŠKA134 cm
BAREVNÁ VARIANTAPřírodní dřevo
Hmotnost13700.000g
KategorieToaletní stolky, Přírodní kosmetika -, Přírodní kosmetika
ZnačkaVida
Barvahnědá
Materiálakryl
E-shopInpostele.cz

Toaletní stolek Dekorhome Přírodní dřevo - historie ceny a dostupnosti

Toaletní stolek Dekorhome Přírodní dřevo - další zajímavé produkty

Toaletní stolek Dekorhome Přírodní dřevo - jak nakoupit nejvýhodnější?