Tierra Verde tekuté mýdlo na ruce LEVANDULE

Tierra Verde tekuté mýdlo na ruce LEVANDULE

Tierra Verde tekuté mýdlo na ruce LEVANDULE

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 169 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tierra Verde tekuté mýdlo na ruce LEVANDULE - popis produktu

Chcete, aby vaše ruce zůstaly přirozeně hebké, i pokud se umýváte často? Vyvinuli jsme tekuté mýdlo, které nevysušuje a nedráždí pokožku. Obsahuje extrakt z mýdlových ořechů a další netoxické složky vhodné i pro citlivou pokožku. Oblíbená vůně levandule zklidňuje, pomáhá zahnat únavu a navozuje pocit relaxace.

Mýdlové ořechy obsahují přírodní saponiny a odnepaměti jsou používány pro praní prádla a očistu těla. Díky svému jemnému působení jsou vhodné i pro alergiky, ekzematiky a malé děti, mýdlo úspěšně absolvovalo dermatologické testování Státního zdravotního ústavu na kožní snášenlivost u lidí.

Mezi přednosti tekutého mýdla patří snadné a rychlé použití. Oceníte ho hlavně tam, kde tuhé mýdlo nepůsobí zrovna esteticky či hygienicky (zejména ve větších kolektivech).

V rámci maximalizace ekologicky šetrného přístupu v celém výrobním procesu nabízíme i velká balení, kterými lze doplňovat skleněnou lahvičku s dávkovačem.

 

Bezpečnost Uchovávejte mimo dosah dětí. Nespotřebovaný obsah nařeďte vodou a vylejte do kanalizace.

Složení Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Lauryl Glucoside, Ethanol, Glycerin, Xanthan Gum, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sapindus Mukorossi Peel Extract, Lavandula Intermedia Flower Extract

 

Suroviny pro naše produkty volíme tak, aby představovaly co nejmenší zátěž pro zdraví lidí i planety. Při výrobě produktů používáme revitalizovanou vodu. Netestujeme na zvířatech. Výrobek neobsahuje ropné deriváty, syntetickou parfemaci, barviva, sulfáty (průmyslová pěnidla) ani dráždivé anionaktivní tenzidy.

Produkt Tierra Verde tekuté mýdlo na ruce LEVANDULE patří do skupiny produktů Tekutá mýdla, naleznete jej v e-shopu Decodoma.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Mýdla na ruce, naleznete jej v e-shopu Decodoma.cz.

Produkt Tierra Verde tekuté mýdlo na ruce LEVANDULE patří do skupiny produktů Přírodní kosmetika -, naleznete ho u prodejce Decodoma.cz.

Tierra Verde tekuté mýdlo na ruce LEVANDULE - parametry produktu

Tierra Verde tekuté mýdlo na ruce LEVANDULE - historie ceny a dostupnosti

Tierra Verde tekuté mýdlo na ruce LEVANDULE - další zajímavé produkty

Tierra Verde tekuté mýdlo na ruce LEVANDULE - jak nakoupit nejvýhodnější?