Thule Taška přes rameno Paramount zelená 22 l

Thule Taška přes rameno Paramount zelená 22 l

Thule Taška přes rameno Paramount zelená 22 l

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 180 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Thule Taška přes rameno Paramount zelená 22 l - popis produktu

Praktická multifunkční taška přes rameno Paramount od značky Thule v zeleném provedení. Tato taška Thule Paramount o objemu 22 l doplní váš styl a má důmyslný úložný prostor, který vám pomůže vzít si s sebou věci, které potřebujete do práce, na nákupy nebo na setkání s přáteli v centru města. Bezpečné uložení notebooku: Polstrovaná kapsa chránící notebook do velikosti 16”. Bezpečné uložení tabletu: Do další kapsy je možné uložit tablet o velikosti 12' nebo složky s dokumenty. Odklápěcí vrchní část: Přístup do hlavního oddílu přes odklápěcí vrchní část na zip, která poskytuje ochranu před povětrnostními vlivy. Snadné uložení láhve s vodou nebo deštníku: Vnější boční kapsa na zip se otevírá a pojme láhev s vodou nebo skládací deštník. Přední kapsa pro objemné předměty: Do přední kapsy lze uložit objemné předměty nebo předměty, které mají být uloženy odděleně od hlavního oddílu. Promyšlené vnitřní uspořádání: Vnitřní kapsy na příslušenství a poutko s kroužkem na klíče umístěné ve velké kapse ze síťoviny na zip, která udržuje obsah pod kontrolou. Cenné věci dobře chráněné a přesto vždy po ruce: Zadní bezpečnostní kapsa na zip umožňuje ukládání předmětů, jako je telefon nebo cestovní pas, v blízkosti těla. Trvanlivé a voděodolné materiály: Vlastnosti, jako jsou prvotřídní zipy YKK, pevná nylonová tkanina 420D, voděodolná úprava bez škodlivých PFC a základní materiál s vnějším povlakem na dně tašky, poskytují další odolné ochranné vrstvy, které obstojí při každodenním používání. Možnost připevnění k zavazadlu na kolečkách: Průchozí popruh umožňuje připevnit tašku k zavazadlu na kolečkách. Výrobek certifikovaný podle standardu bluesign®: bluesign® je přísné mezinárodní kritérium, které zajišťuje ochranu pracovníků, spotřebitelů a životního prostředí. Zajišťuje dobrou viditelnost v noci: Reflexní prvky vám pomohou zajistit dobrou viditel

Tento produkt se nachází v kategorii Tašky na rameno, je v nabídce značky Thule, barevné provedení je zelená v nabídce e-shopu Delmas.cz.

Produkt Thule Taška přes rameno Paramount zelená 22 l lze nalézt mezi produkty ve skupině Tašky přes rameno, patří značce Thule, barevná verze je zelená, naleznete ho u prodejce Delmas.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kabelky přes rameno od značky Thule, barevná verze je zelená v nabídce e-shopu Delmas.cz.

Thule Taška přes rameno Paramount zelená 22 l - parametry produktu

Thule Taška přes rameno Paramount zelená 22 l - historie ceny a dostupnosti

Thule Taška přes rameno Paramount zelená 22 l - další zajímavé produkty

Thule Taška přes rameno Paramount zelená 22 l - jak nakoupit nejvýhodnější?