Thule Batoh na notebook/taška 2v1 15,6

Thule Batoh na notebook/taška 2v1 15,6" Crossover 2 černá

Thule Batoh na notebook/taška 2v1 15,6

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Thule Batoh na notebook/taška 2v1 15,6" Crossover 2 černá - popis produktu

Konvertibilní batoh na notebook Thule Crossover 2 je všestranný business batoh, který lze snadno přeměnit na tašku do ruky. Univerzální business batoh Crossover 2 od švédské značky Thule, který se snadno promění na aktovku a skvěle se tak hodí k pohybu po městě i na cesty. Batoh lze pohodlně přeměnit na tašku do ruky díky nastavitelným popruhům, které lze skrýt do kapsy na zip. Zádová část je polstrovaná pro maximální komfort při nošení. Batoh nabízí dostatek místa pro váš notebook s úhlopříčkou 15,6' a tablet 10,1' ve speciálních polstrovaných přihrádkách v zadní části. Rozměry přihrádky na notebook: 38.5 x 26.5 x 3.1 cm. Hlavní komora obsahuje oddělené přihrádky k uschování dokumentů a časopisů.  Na přední straně jsou dvě bohatě vybavené kapsy na zip. Přehledné uložení drobnějších předmětů v patentovaném ochranném oddílu SafeZone odolném proti nárazům, který je vybaven kapsou na zip a který zaručuje jejich ochranu a snadnou přístupnost. Drobnou elektroniku a příslušenství snadno uspořádáte v předním panelu s kapsami, elastickými poutky, kapsou na zip a systémem vedení kabelů PowerPocket pro nabíjení na cestách. Samozřejmou výbavou je kapsa s RFID stíněním, která ochrání vaši identitu a osobní údaje na bezkontaktních kartách. Batoh je vyrobený z nylonu. Odolná konstrukce s vyvýšenými lištami zvyšuje ochranu lehkého materiálu a jeho odolnost vůči opotřebení. Popruh na zavěšení batohu na madlo kufru (smartsleeve) zajišťuje pohodlné manipulování se zavazadly na letišti nebo na cestách.

Produkt Thule Batoh na notebook/taška 2v1 15,6" Crossover 2 černá patří do skupiny produktů Batohy na notebook, vyrábí jej značka Thule, barevné provedení je černá, naleznete jej v e-shopu Delmas.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Batohy na notebooky, patří značce Thule, barevné provedení je černá, naleznete ho u prodejce Delmas.cz.

Produkt Thule Batoh na notebook/taška 2v1 15,6" Crossover 2 černá patří do skupiny produktů Batohy pro notebooky od značky Thule, barevná varianta je černá v nabídce e-shopu Delmas.cz.

Thule Batoh na notebook/taška 2v1 15,6" Crossover 2 černá - parametry produktu

Thule Batoh na notebook/taška 2v1 15,6" Crossover 2 černá - historie ceny a dostupnosti

Thule Batoh na notebook/taška 2v1 15,6" Crossover 2 černá - další zajímavé produkty

Thule Batoh na notebook/taška 2v1 15,6" Crossover 2 černá - jak nakoupit nejvýhodnější?