Thule Batoh na notebook 15.6

Thule Batoh na notebook 15.6" Chasm modrý 26 l

Thule Batoh na notebook 15.6

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Thule Batoh na notebook 15.6" Chasm modrý 26 l - popis produktu

Pevný batoh na notebook 15,6' odolný vůči povětrnostním vlivům, pro sport a každodenní dobrodružství v modrém provedení od značky Thule. Pevný a spolehlivý batoh, který se stane vaším nepostradatelným partnerem pro sportovní aktivity a každodenní dobrodružství. Ochranný štít před nepříznivými povětrnostními vlivy je zajištěn vodotěsným předním dílem a odolnou základnou. Bezproblémový přístup k vašemu telefonu a malým věcem je zajištěn v horní kapse na zip s jemnou výstelkou a síťovými stěnami. Batoh nabízí dostatek místa pro váš notebook, který se pohodlně vejde do prostoru v rozměrech 38,5 x 26,5 x 3,1 cm. Vhodný je tedy notebook ve velikosti 15,6' nebo 15' MacBook, který uložíte v silně polstrovaném vyvýšeném prostoru, který jej spolehlivě ochrání před nárazy. Organizační panel je skvělým způsobem, jak udržet pořádek v batohu a umožňuje snadný přístup k vašim drobným věcem, psacím potřebám či nabíječkám. Pohodlnost při nošení je neodmyslitelnou součástí tohoto batohu. Tvarované, prodyšné ramenní popruhy vám zajistí pohodlí i při delších procházkách, a kompletně nastavitelný hrudní popruh dodává stabilitu. Batoh se pyšní elastickou boční kapsou, kde můžete bezproblémově uložit láhev s vodou nebo další nezbytnosti. Navíc tento batoh umožňuje snadné připojení dalšího vybavení pomocí karabiny. S cílem zajistit vaši viditelnost a bezpečnost je batoh vybaven speciálním poutkem pro uchycení cyklistického světla. Praktický modrý batoh je vyroben z materiálů přátelských k životnímu prostředí – TPE bez obsahu ftalátů a nylon 840, a má vnější rozměry 21 x 30 x 53 cm. S objemem 26 l a hmotností 1,02 kg je tento batoh připraven nést vaše dobrodružství na ramenou.

Produkt Thule Batoh na notebook 15.6" Chasm modrý 26 l patří do skupiny produktů Batohy pro notebooky od značky Thule, barevná varianta je modrá v nabídce e-shopu Delmas.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Batohy na notebook, vyrábí jej značka Thule, barevné provedení je modrá, naleznete jej v e-shopu Delmas.cz.

Produkt Thule Batoh na notebook 15.6" Chasm modrý 26 l lze nalézt mezi produkty ve skupině Batohy na notebooky, patří značce Thule, barevné provedení je modrá, naleznete ho u prodejce Delmas.cz.

Thule Batoh na notebook 15.6" Chasm modrý 26 l - parametry produktu

Thule Batoh na notebook 15.6" Chasm modrý 26 l - historie ceny a dostupnosti

Thule Batoh na notebook 15.6" Chasm modrý 26 l - další zajímavé produkty

Thule Batoh na notebook 15.6" Chasm modrý 26 l - jak nakoupit nejvýhodnější?