ThinkRider servisní stojan #172212

ThinkRider servisní stojan #172212

ThinkRider servisní stojan #172212

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 315 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ThinkRider servisní stojan - popis produktu

Stojan na kolo ThinkRider servisní stojan: Stojan na kolo ThinkRider Udržujte své jízdní kolo v dokonalé kondici. Vybavte si své domácí podmínky k možnosti perfektního servisu se servisním stojanem na kolo ThinkRider. Stojan je výškově nastavitelný a otočný o 360°. Jednoduše si jej během chvilky upravíte tak, jak vám to bude vyhovovat. Výška Od 83 do 101 cm Váha 4,5 kg Nosnost 50 kg Rotace o 360° Jednoduchou manipulaci s vaším jízdním kolem zajistí rotace o 360°, kterou servisní stojan na kolo ThinkRider disponuje. Nastavte si stojan přesně dle vaší aktuální potřeby, a to během zlomku času. Výškově nastavitelný Samozřejmostí je i pohodlné nastavení výšky stojanu ThinkRider. Vybírejte od 83 do 101 cm. Servisní stojan unese kola do hmotnosti 50 kg, a přitom sám váží jen 4,5 kg. Za to vděčí kvalitní hliníkové slitině, ze které je vyroben - v kombinaci s ocelí a plastem. Pohodlné skladování a možnost rozšíření Jakmile servisní stojan ThinkRider není aktuálně potřeba, můžete ho jednoduše složit a schovat, ve složeném stavu disponuje rozměry 87 × 19 cm  - pokud ovšem nevyužijete nabídky na jeho rozšíření v podobě praktické desky na notebookči jiná zařízení a pití. Stojánek se stolečkem využijete např. při tréninku na cyklo trenažeru. Klíčové vlastnosti stojanu na kolo ThinkRiderPraktický servisní stojan na jízdní kola pro domácí využitíZ hliníkové slitiny, kvalitní oceli a plastuUnese jízdní kola až do 50 kgVýškově nastavitelný od 83 do 101 cmHmotnost čítá 4,5 kgOtočný o 360°Možnost složení pro pohodlné skladováníMožnost dokoupit desku pro vytvoření stojanu na notebook a jiná zařízení Přidat kolotoč Vložte ID skupiny produktů Pro zrušení existujícího kolotoče stačí kliknout na tlačítko Přidat produkt bez hodnoty! Přidat kolotoč K nákupu budete potřebovat

Produkt ThinkRider servisní stojan #172212 patří do skupiny produktů Stojany na kolo od značky Thinkrider, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

ThinkRider servisní stojan - parametry produktu

ThinkRider servisní stojan - historie ceny a dostupnosti

ThinkRider servisní stojan - další zajímavé produkty

ThinkRider servisní stojan - jak nakoupit nejvýhodnější?