The Surge 2 CZ [Steam]

The Surge 2 CZ [Steam]

The Surge 2 CZ [Steam]

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 649 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

The Surge 2 CZ [Steam] - popis produktu

Instinktivní a nemilosrdný systém soubojů v akčního RPG The Surge se vrací ve vysoce očekávaném pokračování. Hra ve velkém rozšiřuje unikátní formuli hardcore soubojů, progrese postav, systém utržených končetin a originální mechaniky zisku odměn. Na cestě do města Jericho je vaše letadlo sestřeleno a ztroskotá na jeho okraji. O týdnu později se probouzíte v cele ve městě. Vyzbrojení vojáci prosazují stranné právo, roboti se vzbouřili a nad městem se tyčí obrovská nano bouře. Pokračovfání oceňované RPG série. Hardcore, brutální a nemilosrdný systém soubojů na blízko. Úžasné souboje se smtelnými nepřáteli a obrovskými bossy. Vylepšený systém odměn, odtrhávání končetin a mechaniky postupu. Stovky možností úpravy postav.Jedná se o digitální verzi hry The Surge 2 CZ, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

Produkt The Surge 2 CZ [Steam] patří do skupiny produktů GPS navigace, patří pod značku Focus Entertainment v nabídce e-shopu PlayGoSmart.cz.

The Surge 2 CZ [Steam] - parametry produktu

DistribuceCZ
Typ distribuceelektronická
KategorieGPS navigace
ZnačkaFocus Entertainment
E-shopPlayGoSmart.cz

The Surge 2 CZ [Steam] - historie ceny a dostupnosti

The Surge 2 CZ [Steam] - další zajímavé produkty

The Surge 2 CZ [Steam] - jak nakoupit nejvýhodnější?