The Sims 4: Hurá do práce CZ [Origin]

The Sims 4: Hurá do práce CZ [Origin]

The Sims 4: Hurá do práce CZ [Origin]

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 769 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

The Sims 4: Hurá do práce CZ [Origin] - popis produktu

V rozšíření The Sims 4: Hurá do práce! máte na pracovišti rozhodující slovo Vy! Aktivně ovládejte své Simíky dokud jsou v práci a rozhodněte, zda se vydají cestou povýšení, nebo budou hrozbou pro pracovní kolektiv! Zachraňujte bezpočet životů jako doktor, oslaďte život sousedům svými zlomyslnými vynálezy rozhodnete-li se pro vědeckou dráhu, nebo vyšetřujte zločiny a rozplétejte velké případy jako detektiv. Chcete-li být raději svým pánem, otevřete si vlastní obchod a staňte se similionářem! Vy rozhodněte, na kterou dráhu se Vaši Simíci vydají.   Staňte se lékařem a nemocnice se stane Vaším druhým domovem! Vyzkoušejte si vzrušující život doktora na pohotovosti a zachraňujte životy. Ale pozor, abyste byli za každých okolností soustředěni, přece jen léčíte pacienty, rodíte děti a provádíte chirurgické zákroky. Staňte se detektivem a policejní stanice se stane Vaším druhým domovem! Vezměte svůj odznak a začněte řešit složité záhady. Jaká tajemství dokážete odhalit? Prohledávejte místa činu, vyslýchejte Simíky, zatýkejte zločince a snažte se propracovat z kadeta až na policejního šéfa. Staňte se vědcem a vědecká laboratoř se stane Vaším druhým domovem!! Využijte svého prvotřídního analytického myšlení k vytvoření bláznivých vynálezů. Kombinujte jedinečné exempláře, dejte vzniknout ďábelským stvořením a rozhodněte, zda využijete svých vynálezů pro dobro, nebo k trýznění ostatních Simíků. Rozběhněte svůj vlastní jedinečný byznys, po kterém jste vždy toužili. Otevřete si pekárnu, butik s oblečením, výtvarnou galerii, knihkupectví nebo něco jiného. Upravte každou jednotlivou stránku svého obchodu v režimu Stavba a sledujte, jak se simoleony jen sypou! Vyberte, co budete prodávat, veďte své zaměstnance a přesvědčte zákazníky, aby u Vás nakoupili. Ve svém podniku jste vlastními pány! Naučte se nové schopnosti, které pomohou Simíkům vytvořit v The Sims 4 ještě úžasnější věci. Udělejte dokonalou fotku, nebo upečte a ozdobte chutnou lahůdku díky novým schopnostem fotografování a pečení. Vystavte své výtvory doma, nebo je předejte za nějaký ten simoleon. Mimozemšťané přistáli! Odhalte, kteří Simíci nepocházejí z tohoto světa a objevte záhadnou mimozemskou dimenzi! Datadisk vyžaduje plnou verzi hry The Sims 4 CZ!Jedná se o digitální verzi hry The Sims 4: Hurá do práce CZ, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.  

Produkt The Sims 4: Hurá do práce CZ [Origin] lze nalézt mezi produkty ve skupině GPS navigace, patří pod značku ELECTRONIC ARTS v nabídce e-shopu PlayGoSmart.cz.

The Sims 4: Hurá do práce CZ [Origin] - parametry produktu

DistribuceCZ
Typ distribuceelektronická
KategoriePraky, GPS navigace
ZnačkaELECTRONIC ARTS
E-shopPlayGoSmart.cz

The Sims 4: Hurá do práce CZ [Origin] - historie ceny a dostupnosti

The Sims 4: Hurá do práce CZ [Origin] - další zajímavé produkty

The Sims 4: Hurá do práce CZ [Origin] - jak nakoupit nejvýhodnější?