Teva Hurricane XLT2 fialová

Teva Hurricane XLT2 fialová

Teva Hurricane XLT2 fialová

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Teva Hurricane XLT2 fialová - popis produktu

Sandály Teva Hurricane XLT2 fialová:Sandály Teva Hurricane XLT2Sandály Teva Hurricane XLT2 jsou určené pro ženy, které hledají multifunkční obuv ve sportovním designu. Nejvyšší pohodlí vám poskytnou v lehkém terénu, nemusíte se ovšem s nimi bát vyrazit na túru i do přírody.Teva Hurricane XLT2 snesou i voduPolyesterová páskovina si snadno poradí i s vodou a rychle schne. Otevřená špička sandálů Teva Hurricane XLT2 navíc vodu nezadržuje. Antimikrobiální úprava Microban zink poté udržuje chodidla svěží.Pohodlí při každém krokuPěnová mezipodešev EVA zajistí lehké odpružení a tím i pohodlí při každém vašem kroku, k čemuž přispívá také polstrovaná pata. Chůze po městě i v přírodě tak bude v sandálech Teva Hurricane XLT2 skutečně komfortní.Skvělá trakce na chodníku i lesní pěšiněChodník, silnice, kamínky či lesní pěšinka - žádný z těchto povrchů nebude pro sandály překážkou díky odolné podrážce Rugged Durabrasion Rubber, která zaručí skvělou trakci. Nylonový prvek navíc ještě více usnadňuje chůzi v nerovném terénu.Sandály Teva jsou ideální na sport i do přírodyPerfektní upevnění sandálů na chodidlech umožní patentovaný systém s nastavitelným zapínáním. Sandály Teva nabízí znamenité pohodlí při všech outdoorových aktivitách v lehkém terénu.Klíčové vlastnosti sandálů Teva Hurricane XLT2Dámské sandály Teva Hurricane XLT2 do lehkého terénuTvořené polyesterovou páskovinouMezipodešev EVA pro lehké odpruženíPolstrovaná pata pro ještě větší pohodlíOdolná gumová podešev se vyznačuje vysokou trakcíSandály Teva Hurricane XLT2 s patentovaným upínacím systémemBarevné provedení: fialové

Tento produkt se nachází v kategorii Dámská obuv, vyrábí jej značka Teva, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Teva Hurricane XLT2 fialová lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské sandály, patří pod značku Teva, v nabídce prodejce Alza.cz.

Teva Hurricane XLT2 fialová - parametry produktu

Teva Hurricane XLT2 fialová - historie ceny a dostupnosti

Teva Hurricane XLT2 fialová - další zajímavé produkty

Teva Hurricane XLT2 fialová - jak nakoupit nejvýhodnější?