TESLA - SET MediaBox XA400 Android TV + gamepad Shaks S1+

TESLA - SET MediaBox XA400 Android TV + gamepad Shaks S1+

TESLA - SET MediaBox XA400 Android TV + gamepad Shaks S1+

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 998 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

TESLA - SET MediaBox XA400 Android TV + gamepad Shaks S1+ - popis produktu

Výhodný set produktů: výkonné multimediální centrum TESLA MediaBox XA400 s oblíbeným certifikovaným operačním systémem Android TV™ a Shaks S1+ bezdrátový ovladač s podporou připojení přes Bluetooth, USB klíč nebo kabel. TESLA MediaBox XA400 Android TV - UHD multimediální přehrávač TESLA MediaBox XA400 je výkonné multimediální centrum s certifikovaným Android TV™, nabízející přístup k více než 400 000 filmům a seriálům z různých streamovacích služeb, včetně Netflixu a HBO Max​. Je certifikováno pro Skylink Live TV, nabízející vybrané stanice pro sledování odkudkoliv v EU​​. Díky technologii Chromecast built-in™ můžete streamovat obsah z telefonu, tabletu nebo notebooku přímo do televizoru​​. Uživatelé mohou využívat širokou škálu služeb, jako je Netflix, HBO MAX, Disney+, Amazon Prime Video, YouTube, Spotify, Deezer a mnoho dalších​​. Nabízí Ultra HD 4K rozlišení, HDR pro vysokou dynamiku kontrastu a Dolby Audio pro kvalitní zvukový zážitek​​. S procesorem Amlogic S905X2-B 1,8 GHz a 2 GB RAM DDR4 je schopné zvládnout i náročný obsah ve 4K rozlišení​. Více informací » TESLA Shaks S1+ - bezdrátový herní ovladač TESLA Shaks S1+ je bezdrátový herní ovladač s podporou připojení přes Bluetooth, USB klíč nebo kabel. Lze jej používat s operačními systémy Android, Android TV a Windows (PC). Ovladač je připraven k okamžitému hraní, není třeba instalovat žádný ovladač. Mezi jeho přednosti patří možnost využití na hraní v cloudu, například Xbox Cloud Gaming, GeForce NOW nebo Blacknut Cloud Gaming. Díky integrované nabíjecí baterii ovladač vydrží až 8 hodin nepřetržitého hraní a součástí balení je i Micro USB kabel pro snadné nabíjení. Zažijte hry na konzolové úrovni díky 360-stupňovému analogovému joysticku, osmisměrnému D-padu a spouštěčům s 256 tlakovými body, což je benefit pro závodní hry. Ovladač disponuje i duálním vibračním systémem​. Více informací »

Produkt TESLA - SET MediaBox XA400 Android TV + gamepad Shaks S1+ patří do skupiny produktů Multimediální centra, patří pod značku TESLA, naleznete jej v e-shopu Tesla-electronics.eu.

TESLA - SET MediaBox XA400 Android TV + gamepad Shaks S1+ - parametry produktu

TESLA - SET MediaBox XA400 Android TV + gamepad Shaks S1+ - historie ceny a dostupnosti

TESLA - SET MediaBox XA400 Android TV + gamepad Shaks S1+ - další zajímavé produkty

TESLA - SET MediaBox XA400 Android TV + gamepad Shaks S1+ - jak nakoupit nejvýhodnější?