Tekken 7 (Definitive Edition) [Steam]

Tekken 7 (Definitive Edition) [Steam]

Tekken 7 (Definitive Edition) [Steam]

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 829 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tekken 7 (Definitive Edition) [Steam] - popis produktu

Setněte pěsti a připravte se na ultimátní souboje na PC. Hra Tekken 7 je poháněna Unreal Enginem 4 a přichází s dalším turnajem krále železné pěsti. S věrným 3D bojovým systémem a neporušeným stylem hry, přichází Tekken 7 s realistickou grafikou, novými vymoženostmi a bojovými mechanikami. Hra oživuje názory, rivalitu a smysl pro dramatické efekty, které jsou zakořeněny v jeho arkádovém DNA, čímž Vám hra zaručí ultimátní bojový zážitek.   Unreal Engine 4 Hra Tekken 7 stanoví nové měřítko pro grafickou přesnost v kategorii bojových her, posouvá hranice next-gen konzolí a PC k jejich limitu.   Nepřerušovaný zážitek z příběhu Hollywoodské, přehnané akční sekvence se bezvadně spojují do nelítostných soubojů.   Poslední kapitola krvavé ságy klanu Mishima Tekken 7 představuje poslední kapitolu dvacetiletého sporu klanu Mishima. Odkryjte epické ukončení emočně nabité rodinné války mezi členy klanu Mishima, při tom jak se snaží vyrovnat staré skóre a zápasit o nadvládu nad celosvětovým impériem, díky čemuž je světová rovnováha v nebezpečí.   Výběr z 30 hratelných postav Vyberte si postavy z působivého výběru fanoušky oblíbených postav a zcela nových bojovníků, každá postava má odlišný soubor smrtelných technik, pohybů a kombo útoků.   Postava ze Street Fighter - Akuma Perfektní přechod postavy Akuma do 3D prostředí, při tom jak se připojuje k soubojům, můžete očekávat všechny oblíbené pohyby a útoky.   Zcela nové bojové mechaniky a pohyby Klasické souboje 1 v 1 se vracejí s novými pohyby a bojovými mechanikami jako jsou Rage Arts, Rage Drivers a Power Crushes, které dělají herní styl přístupnějším pro hráče všech schopností. Tekken 7 (Definitive Edition) obsahuje: Základní hru Bonusový charakter: Eliza Season Pass 1 Season Pass 2 Season Pass 3 Season Pass 4   Název vydavatele: BANDAI NAMCO Entertainment Název vývojáře BANDAI NAMCO Studios Datum vydání: 23.11.2021 Pegi: 16 Žánr: Bojovka Minimální požadavky: Operační systém: Windows 7/8/10 (64-bit) Procesor: Intel Core i3-4160 @ 3.60GHz nebo ekvivalent Paměť: 6 GB RAM Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB, GTX 750Ti 2GB, nebo ekvivalent Pevný disk: 60 GB volného místa DirectX: Verze 11 Zvuková karta: Kompatibilní s DirectX Jedná se o digitální verzi hry Tekken 7 Definitive Edition, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.© SNK CORPORATION ALL RIGHTS RESERVED. ©CAPCOM U.S.A., INC. ALL RIGHTS RESERVED. TEKKEN™7 & ©2017 BANDAI NAMCO Entertainment Inc.  

Produkt Tekken 7 (Definitive Edition) [Steam] patří do skupiny produktů GPS navigace, patří pod značku Bandai Namco Entertainment v nabídce e-shopu PlayGoSmart.cz.

Tekken 7 (Definitive Edition) [Steam] - parametry produktu

DistribuceCZ
Typ distribuceelektronická
KategorieGPS navigace
ZnačkaBandai Namco Entertainment
E-shopPlayGoSmart.cz

Tekken 7 (Definitive Edition) [Steam] - historie ceny a dostupnosti

Tekken 7 (Definitive Edition) [Steam] - další zajímavé produkty

Tekken 7 (Definitive Edition) [Steam] - jak nakoupit nejvýhodnější?