T-class - Velký cestovní kufr 2219, bílý

T-class - Velký cestovní kufr 2219, bílý

T-class - Velký cestovní kufr 2219, bílý

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

T-class - Velký cestovní kufr 2219, bílý - popis produktu

Cestovní kufr T-class - Velký cestovní kufr 2219, bílý:Potřebujete cestovní kufr, který bude spojovat praktičnost a vkusný design? T-class - Velký cestovní kufr 2219, bílý zajisté oceníte. Tento designově povedený kufr splní všechny nároky na kvalitní cestovní zavazadlo. K jeho zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jakým je ABS a polykarbonát. Skořepinový kufr T-class je charakteristický svou odolností a nepromokavostí. Hodí se tak ideálně i pro křehčí předměty. Váží 3,2 kg. Když budete zvažovat, jakou velikost si pořídit, mohou vám pomoci jeho rozměry, které dosahují 65 × 38 × 25 cm (vך×h) a objem pro uložení všech důležitých věcí je 60 l. Jeho barva je bílá. Hlavní vlastnosti cestovního kufru T-class - Velký cestovní kufr 2219, bílý Díky tomuto univerzálnímu cestovnímu kufru bude cestování velmi pohodlné K jeho zhotovení byl použit kvalitní materiál, jakým je ABS a polykarbonát Jde o skořepinový kufr Rozměry cestovního kufru odpovídají 65 × 38 × 25 cm (vך×h) Disponuje hmotností 3,2 kg O objemu 60 l Jeho barva je bílá S vnitřní dělicí přepážkou bude mít kufr lépe organizované vnitřní prostory Aby byl přesun maximálně pohodlný, využijete teleskopické, boční a horní madlo Pohodlnou manipulaci usnadňují otočná kolečka Cestovní kufr T-class můžete uzamknout na TSA zámek Cestovní kufr T-class s prakticky rozděleným prostorem S vnitřní dělicí přepážkou budete mít všechny věci během cestování pečlivě uspořádané. Ke snadnému přesunu napomáhá teleskopické, boční a horní madlo, takže cestování bude mnohem příjemnější. Aby se vám s kufrem dobře manipulovalo, poslouží vám otočná kolečka. Poctivý zámek je prvotřídní ochranou věcí v kufru Investice do poctivého zámku zaručí, že budou vaše věci v kufru v bezpečí. Cestovní kufr T-class nabízí zabezpečení, kterým je TSA zámek. Výhodou zámků s certifikací TSA je, že umožňují snadnou a bezproblémovou kontrolu kufrů pracovníky letišť bez nutnosti poškození nebo násilného otevírání zavazadla. Zapínání: zip

Produkt T-class - Velký cestovní kufr 2219, bílý lze nalézt mezi produkty ve skupině Velké kufry, patří pod značku T-class v nabídce e-shopu Alza.cz.

T-class - Velký cestovní kufr 2219, bílý - parametry produktu

KategorieKufry, Velké kufry
ZnačkaT-class
E-shopAlza.cz

T-class - Velký cestovní kufr 2219, bílý - historie ceny a dostupnosti

T-class - Velký cestovní kufr 2219, bílý - další zajímavé produkty

T-class - Velký cestovní kufr 2219, bílý - jak nakoupit nejvýhodnější?