T-class® Obal na kufr šedá

T-class® Obal na kufr šedá

T-class® Obal na kufr šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 379 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

T-class® Obal na kufr šedá - popis produktu

Obal na kufr T-class® Obal na kufr šedá:Chcete svůj cestovní kufr ochránit před poškrábáním? Pak by vás mohl zaujmout obal na kufr T-class. Díky němu se praktickou cestou vyhnete škrábancům, a svůj kufr snadno rozeznáte od ostatních. Pro jeho výrobu byl použit materiál, kterým je spandex. Ten je dokonale elastický, takže perfektně přilne na kufr. Tato varianta se chlubí velikostí M. Design obalu na kufr doplňuje téma Důležité vlastnosti obalu na cestovní kufr T-class® Obal na kufr šedá Ochraňte si svůj kufr před poškrábáním Obal na kufr T-class vám kromě ochrany kufru zajistí i jeho bezpečnou identifikaci Velikost: M Pro jeho výrobu byl použit materiál, jímž je spandex Spandex je elastický a po natáhnutí bude držet jako přibitý Minimální výška kufru: 50 cm Maximální výška kufru: 50 cm Minimální šířka kufru: 35 cm Maximální šířka kufru: 40 cm Minimální hloubka kufru: 20 cm Maximální hloubka kufru: 20 cm

Produkt T-class® Obal na kufr šedá lze nalézt mezi produkty ve skupině Obaly na kufry, patří značce T-class, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

T-class® Obal na kufr šedá - parametry produktu

KategorieKufry, Obaly, Obaly na kufry
ZnačkaT-class
E-shopAlza.cz

T-class® Obal na kufr šedá - historie ceny a dostupnosti

T-class® Obal na kufr šedá - další zajímavé produkty

T-class® Obal na kufr šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?