Cukrářská zdobící špička řezaná - Hvězda 27 | Pomocí řezané cukrářské špičky vytvoříte zajímavé detaily po obvodu a okrajích dortu, je ideální i pro tvoření hvězdiček a mnoho dalšího. Tato základní cukrářská špička nesmí chybět v kuchyni žádnému cukráři
| Cukrářská zdobící špička hladká na jemné detaily | Pomocí hladké cukrářské trysky vytvoříte zajímavé jemné detaily po obvodu a okrajích dortu, je ideální i pro tvoření písma, kuliček, teček a mnoho dalšího. Tato základní cukrářská tryska nesmí chybět v kuchyni
Praktická šablona vytvoří jemnou dekoraci na povrchu dortu nebo dezertu. Díky jednoduché manipulaci má širokou škálu použití. Cukrářská šablona v dětské tématu je ideální při výrobě a dekorování dezertů k 1. narozeninám, narození dítěte nebo Baby Shower. Se ztenčily
Praktická šablona vytvoří jemnou dekoraci na povrchu dortu nebo dezertu. Díky jednoduché manipulaci má širokou škálu použití. Cukrářská šablona v tématu láska je ideální při výrobě a dekorování dezertů ke dni Matek, Valentýna nebo svatby. Se ztenčily dosáhnete jemné,
Pomocí hladké cukrářské trysky vytvoříte zajímavé detaily po obvodu a okrajích dorty, je ideální i na tvoření písma, kuliček, teček a mnoho dalšího. Tato základní cukrářská tryska nesmí chybět v kuchyni žádnému cukráři. Ocení ji profesionálové i začínající
Set dvou originálních zdobících špiček, se kterými jednoduše vytvoříte ozdobné prvky pomocí čokoládového, máslového nebo barevného krému a šlehačky. Základ správného výsledku spočívá v krému bez hrudek a tuhé konzistence. Ruské špičky oceníte při výzdobě
Set dvou originálních zdobících špiček, se kterými jednoduše vytvoříte ozdobné prvky pomocí čokoládového, máslového nebo barevného krému a šlehačky. Základ správného výsledku spočívá v krému bez hrudek a tuhé konzistence. Ruské špičky oceníte při výzdobě
Set dvou originálních zdobících špiček, se kterými jednoduše vytvoříte ozdobné prvky pomocí čokoládového, máslového nebo barevného krému a šlehačky. Základ správného výsledku spočívá v krému bez hrudek a tuhé konzistence. Ruské špičky oceníte při výzdobě
Set dvou originálních zdobících špiček, se kterými jednoduše vytvoříte ozdobné prvky pomocí čokoládového, máslového nebo barevného krému a šlehačky. Základ správného výsledku spočívá v krému bez hrudek a tuhé konzistence. Ruské špičky oceníte při výzdobě
Šikovná pomůcka k tvorbě originálních dortových variací a detailů. Čokoládová dekorace v podobě sovičky je vhodná na dětské narozeninové dorty pro dívky i chlapce. Vytlačovače mohou být použity s fondánem, modelovací hmotou, gumpastou i marcipánem. Sada obsahuje 2 ks
Cukrářská speciální zdobící špička určená k tvorbě trávy, zvířecí srsti nebo vlasů. | Postup | Krém, šlehačku nebo královskou glazuru si vypracujeme, hmota musí být bez hrudek, hladká a v pevnějším provedení. Naplníme sáček krémem, následně položíme na povrch dortu
Cukrářská zdobící špička navržená na tvorbu košíkového krémového vzoru. | Postup | Krém, šlehačku nebo královskou glazuru si vypracujeme, hmota musí být bez hrudek, hladká a v pevnějším provedení. Naplníme sáček krémem, následně položíme na povrch dortu nebo dezertu a
Cukrářská zdobící řezaná špička navržená na tvorbu krémových malých kvítků | Postup | Krém, šlehačku nebo královskou glazuru si vypracujeme, hmota musí být bez hrudek, hladká a v pevnějším provedení. Naplníme sáček krémem, následně položíme na povrch dortu nebo
Cukrářská špička vhodná na tvoření košíkového vzoru nebo volánků. Špičkou můžeme vytvářet nařasené zdobení na dortech a dezertech. Krémy můžete přebarvovat gelovými potravinářskými barvivy. | Rozměr | | výška špičky 4 cm | hrot špičky: 17 x 2,5 mm | průměr
| Pomocí hladké cukrářské trysky vytvoříte zajímavé jemné detaily po obvodu a okrajích dorty, je ideální i na tvoření písma, kuliček, teček a mnoho dalšího. Tato základní cukrářská tryska nesmí chybět v kuchyni žádnému cukráři. Ocení ji profesionálové i
Pomocí hladké cukrářské trysky vytvoříte zajímavé detaily po obvodu a okrajích dorty, je ideální i na tvoření písma, kuliček, teček a mnoho dalšího. Tato základní cukrářská tryska nesmí chybět v kuchyni žádnému cukráři. Ocení ji profesionálové i začínající