Nůž z linie Basic je ideální na loupání ovoce a zeleniny. Díky velikosti čepele je skvělým malým kuchyňským pomocníkem. .=
Nůž santoku s čepelí dlouhou 12,7 cm je podle Japonců skvělý na tři činnosti – krájení, sekání a drcení. Může za to právě čepel, která je nejen dostatečně široká, ale i mírně silnější. Do jejího těla jsme přidali také pár rýh. Když s ní krájíte mrkev,
Steakový nůž má čepel podobnou pilce. Je dlouhá 11,5 cm a pomůže vám s krájením všeho, co běžným příborovým nožem nezvládnete – kromě steaků ho využijete i na pizzu či hamburgery. .= | | Čepele nožů Basic jsou vyrobené z kvalitní německé ocele a jsou zapuštěné do
Malý nůž s délkou čepele 12,7 cm je ideální na práci se zeleninou a ovocem. Bez problémů s ním oloupete brambory nebo vykrojíte jádřinec z jablka. .= | | Čepele nožů Basic jsou vyrobené z kvalitní německé ocele a jsou zapuštěné do plastových rukojetí – díky tomu je spoj
Kuchyňský nůž s čepelí dlouhou 20 cm využijete v kuchyni na různé druhy prací. Nakrájíte s ním maso či zeleninu. Pomůže vám i při sekání bylinek nebo drcení česneku. .= | | Čepele nožů Basic jsou vyrobené z kvalitní německé ocele a jsou zapuštěné do plastových
Zoubky nože na chléb s délkou čepele 20 cm přeříznou pečivo tak lehce, že se k původnímu noži vrátíte jen těžko. .= | | Čepele nožů Basic jsou vyrobené z kvalitní německé ocele a jsou zapuštěné do plastových rukojetí – díky tomu je spoj velmi pevný. Rukojeti jsou
Nůž na porcování s délkou čepele 20 cm se dostane do každého záhybu kuřete, lososa či jakéhokoliv jiného druhu masa. Šikovně oddělí kost, kloub či šlachu od ostatních částí. Jestli patříte mezi kuchařské gurmány, jeden z takovýchto nožů nemůže ve vaší sestavě
Nůž santoku s čepelí dlouhou 17,8 cm je podle Japonců skvělý na tři činnosti – krájení, sekání a drcení. Může za to právě čepel, která je nejen dostatečně široká, ale i mírně silnější. Do jejího těla jsme přidali také pár rýh. Když s ní krájíte mrkev či
Steakový nůž má čepel podobnou pilce. Je dlouhá 11,4 cm a pomůže vám s krájením všeho, co běžným příborovým nožem nezvládnete – kromě steaků ho využijete i na pizzu či hamburgery. .= | | Linie Premium potěší náročnějšího domácího kuchaře. Jejím cílem je spojit
Malý nůž s délkou čepele 8,9 cm je ideální na práci se zeleninou a ovocem. Bez problémů s ním oloupete brambory nebo vykrojíte jádřinec z jablka. Je ideální na malé práce v kuchyni. .= | | Linie Premium potěší náročnějšího domácího kuchaře. Jejím cílem je spojit
Malý nůž s délkou čepele 12,7 cm je ideální na práci se zeleninou a ovocem. Bez problémů s ním oloupete brambory nebo vykrojíte jádřinec z jablka. .= | | Linie Premium potěší náročnějšího domácího kuchaře. Jejím cílem je spojit prvotřídní kvalitu materiálů s
Nůž santoku s čepelí dlouhou 12,8 cm je podle Japonců skvělý na tři činnosti – krájení, sekání a drcení. Může za to právě čepel, která je nejen dostatečně široká, ale i mírně silnější. Do jejího těla jsme přidali také pár rýh. Když s ní krájíte mrkev,
Malý nůž s délkou čepele 9,5 cm je ideální na práci se zeleninou a ovocem. Bez problémů s ním oloupete brambory nebo vykrojíte jádřinec z jablka. Je ideální na malé práce v kuchyni. .= | | Linie S-Art vznikla ve spolupráci se švýcarským umělcem Retem Bärtschim, kterého
Nůž na porcování s délkou čepele 20 cm se dostane do každého záhybu kuřete, lososa či jakéhokoliv jiného druhu masa. Šikovně oddělí kost, kloub či šlachu od ostatních částí. Jestli patříte ke kuchařským gurmánům, jeden z takovýchto nožů nemůže ve vaší sestavě
Malý nůž s délkou čepele 12 cm je ideální na práci se zeleninou a ovocem. Bez problému s ním oloupete brambory nebo vykrojíte jádřinec z jablka. Je ideální na malé práce v kuchyni. .= | | Linie S-Art vznikla ve spolupráci se švýcarským umělcem Retem Bärtschim, kterého při
Zoubky nože na chléb s délkou čepele 20 cm přeříznou pečivo tak lehce, že se k původnímu noži vrátíte jen těžko. .= | | Linie Premium potěší náročnějšího domácího kuchaře. Jejím cílem je spojit prvotřídní kvalitu materiálů s přitažlivým designem. .= | | Čepel z
Kuchyňský nůž s čepelí dlouhou 14,5 cm v kuchyni využijete zejména na krájení. Je ideální na zpracování zeleniny či ovoce. Bez obav s ním například rozřežete velkou brokolici, květák nebo menší meloun. Znamená zlatou střední cestu cestu mezi malým nožem na loupání
Kuchyňský nůž s čepelí dlouhou 20 cm využijete v kuchyni na různé druhy prací. Nakrájíte s ním maso či zeleninu. Pomůže vám i při sekání bylinek a drcení česneku. .= | | Linie Premium potěší náročnějšího domácího kuchaře. Jejím cílem je spojit prvotřídní kvalitu
Nůž santoku s čepelí dlouhou 17,8 cm je podle Japonců skvělý na tři činnosti – krájení, sekání a drcení. Může za to právě čepel, která je nejen dostatečně široká, ale i mírně silnější. Do jejího těla jsme přidali také pár rýh. Když s ní krájíte mrkev či
Nůž má čepel dlouhou 21 cm, která je broušená jen z jedné strany. Díky tomu s ním dokážete nakrájet rybu i na velmi tenké plátky. Od toho je odvozený také jeho název – nůž na sushi a sashimi, protože ho s oblibou na práci používají i profesionální sushi mistři ve
Magnetický stojan na nože v dřevěném provedení je ideálním pomocníkem do každé domácnosti. Díky magnetu ukrytém ve stojanu lze nože pohodlně a vkusně skladovat čepelemi dolů na stojanu, odkud jejich při krájení a vaření snadno uchopíte a ihned používáte. .=
Nůž má čepel dlouhou 24 cm, která je broušená jen z jedné strany. Díky tomu s ním dokážete nakrájet rybu i na velmi tenké plátky. Od toho je odvozený také jeho název – nůž na sushi a sashimi, protože ho s oblibou k práci používají i profesionálni mistři sushi ve
Steakové nože mají čepel dlouhou 10 cm. Je ostřejší, což vám pomůže s krájením všeho, co běžným příborovým nožem nezvládnete – kromě steaků ho využijete i na pizzu či hamburgery. .= | | Set obsahuje 6 nožů s dřevěnou rukojetí, zabalených v prémiovém dřevěném
Kuchyňský nůž s čepelí dlouhou 20 cm využijete v kuchyni na různé druhy prací. Nakrájíte s ním maso či zeleninu. Pomůže vámi při sekání bylinek nebo drcení česneku. .= | | Nože z damaškové ocele jsou nástroje profesionálních kuchařů. Jejich ocel se vyrábí dvěma
Nůž santoku s čepelí dlouhou 18 cm je podle Japonců skvělý na tři činnosti – krájení, sekání a drcení. Může za to právě čepel, která je nejen dostatečně široká, ale i mírně silnější. Širokou čepel zároveň využijete také jako lopatku – naberete na ni