Szynaka Komoda LUCCA 06

Szynaka Komoda LUCCA 06

Szynaka Komoda LUCCA 06

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 780 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Szynaka Komoda LUCCA 06 - popis produktu

Komoda LUCCA 06 Moderní sektorová sestava LUCCA , vhodná na zařízení jakékoli ložnice, obývacího pokoje či předsíně. Komoda LUCCA 06 je vyrobena z kvalitního materiálu v moderním bílém matném barevném provedení. Komoda je třídveřová se dvěma vnějšími zásuvkami. Pohodlné užívání komody je zajištěno pomocí tichého uzavíracího systému. Komoda LUCCA působí velmi nadčasově, ale zároveň velmi smyslně a elegantně. S kolekcí LUCCA si umíte vytvořit neodolatelný domov plný harmonie a příjemného odpočinku.   Materiál: MDF / PVC fólie Rozměr: (HxŠxV) 38 x 100 x 103 cm Barevné provedení: bílá matná

Hmotnost komody: 25 kg

Upozornění: Váš monitor a tiskárna nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti!

Tento produkt se nachází v kategorii Sestavy nábytku, je v nabídce značky SZYNAKA, barevná varianta je bílá v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Produkt Szynaka Komoda LUCCA 06 lze nalézt mezi produkty ve skupině Obývací sestavy, patří pod značku SZYNAKA, barevné provedení je bílá, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Ložnicové sestavy, patří značce SZYNAKA, barevné provedení je bílá, naleznete ho u prodejce Mujnabytek.cz.

Szynaka Komoda LUCCA 06 - parametry produktu

BarvaBílá
Výška103 cm
Povrchová úpravaMat
Šířka100 cm
Šířka od-do90 cm - 100 cm
Šířka od-do100 cm - 110 cm
KategorieNábytek, Komody, Sestavy nábytku, Obývací sestavy, Ložnicové sestavy
ZnačkaSZYNAKA
Barvabílá
E-shopMujnabytek.cz

Szynaka Komoda LUCCA 06 - historie ceny a dostupnosti

Szynaka Komoda LUCCA 06 - další zajímavé produkty

Szynaka Komoda LUCCA 06 - jak nakoupit nejvýhodnější?