Swimaholic plusové plavecké dioptrické brýle +8.0

Swimaholic plusové plavecké dioptrické brýle +8.0

Swimaholic plusové plavecké dioptrické brýle +8.0

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Swimaholic plusové plavecké dioptrické brýle +8.0 - popis produktu

Už jste se někdy potopili pod vodu a nedohlédli si ani na ruce? Tak přesně vy oceníte plavecké dioptrické brýle na blízko od značky Swimaholic. Plavecké brýle značky Swimaholic jsou unikátem ve svém oboru. Jsou to totiž vytvářené pro plavce, kteří potřebují brýle na blízko a přesně na ně se často v plaveckém světě zapomíná. Mají minimalistický vzhled a jejich velkou výhodou jsou čirá skla, která vám ještě více usnadní pohled pod vodou. Mají nastavitelnou gumičku kolem hlavy, takže si je jednoduše a pohodlně přizpůsobíte. Zároveň mají tři velikosti nosníků, díky kterým vám brýle padnou jako ulité a vám se tak bude zase o něco lépe plavat. Další plus brýlí je antifogová vrstva, díky které se brýle nemlží, poté určitě UV ochrana, která vám umožňuje plavání jak vevnitř, tak venku s ochranou a v neposlední řadě obal, který můžete používat jako pouzdro na brýle. Na výběr jsou pak brýle s očnicemi od +1.0 po +8.0 dioptrií. Pro koho jsou tedy brýle vhodné? Pro všechny plavce, kteří mají plusové dioptrie Jejich nej...

Tento produkt se nachází v kategorii Dioptrické brýle, vyrábí jej značka Swimaholic, naleznete jej v e-shopu Swimaholic.cz.

Produkt Swimaholic plusové plavecké dioptrické brýle +8.0 lze nalézt mezi produkty ve skupině Plavecké brýle, je v nabídce značky Swimaholic v nabídce e-shopu Swimaholic.cz.

Swimaholic plusové plavecké dioptrické brýle +8.0 - parametry produktu

Swimaholic plusové plavecké dioptrické brýle +8.0 - historie ceny a dostupnosti

Swimaholic plusové plavecké dioptrické brýle +8.0 - další zajímavé produkty

Swimaholic plusové plavecké dioptrické brýle +8.0 - jak nakoupit nejvýhodnější?