Suretti Křeslo Fishmaster #5801448

Suretti Křeslo Fishmaster #5801448

Suretti Křeslo Fishmaster #5801448

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 610 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Suretti Křeslo Fishmaster - popis produktu

Pohodlné a exkluzivní rybářské křeslo s anatomicky tvarovanou matrací.  Konstrukce křesla je ocelová o tloušťce stěny 2mm a velmi jednoduchá,  pevná s nosností až 160kg, jeho rozložení či složení je otázkou několika vteřin. Pohodlné a exkluzivní rybářské křeslo s anatomicky tvarovanou matrací.  Konstrukce křesla je ocelová o tloušťce stěny 2mm a velmi jednoduchá,  pevná s nosností až 160kg, jeho rozložení či složení je otázkou několika vteřin. Opěradlo má pohodlný polštář a na bocích matrace je lem, chránící před větrem a zimou. Pevné područky slouží k naklápění opěradla při jejich nadzdvižení (8 poloh). Teleskopické nohy jsou vybaveny spolehlivou aretací a protiskluzovými packami proti zaboření. Výška sedáku 37 - 56 cm bude pro mnohé velkou výhodou, při častém vstávání k prutům.

Produkt Suretti Křeslo Fishmaster #5801448 patří do skupiny produktů Rybářská křesla, patří značce Suretti, naleznete ho u prodejce Chytapust.cz.

Suretti Křeslo Fishmaster - parametry produktu

Suretti Křeslo Fishmaster - historie ceny a dostupnosti

Suretti Křeslo Fishmaster - další zajímavé produkty

Suretti Křeslo Fishmaster - jak nakoupit nejvýhodnější?