Suretti Deštník s bočnicí 2,5m

Suretti Deštník s bočnicí 2,5m

Suretti Deštník s bočnicí 2,5m

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 410 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Suretti Deštník s bočnicí 2,5m - popis produktu

Rybářský deštník s bočnicí z 210D materiálu. Švy jsou podlepené, po obvodu vrchlíku jsou čtyři očka k ukotvení, deštník je dodáván se čtyřmi stavitelnými provazy a kolíky. Rybářský deštník s bočnicí z 210D materiálu. Švy jsou podlepené, po obvodu vrchlíku jsou čtyři očka k ukotvení, deštník je dodáván se čtyřmi stavitelnými provazy a kolíky. Vrchlík lze naklopit pomocí kovového kloubu, žebra jsou z ocelových drátů 1,25m dlouhých, eloxovaných černou barvou. Středová tyč je teleskopická s novým, velmi spolehlivým adaptérem, který vnitřní trubku svírá po celém obvodě. Průměr rozloženého deštníku je 200 cm, výška bočnice 140 cm. Transportní délka je 1,35 m, váha 3,3 kg. Deštník je dodáván v přepravním obalu.

Produkt Suretti Deštník s bočnicí 2,5m lze nalézt mezi produkty ve skupině Deštníky -, patří pod značku Suretti ve velikosti 2, 5m v nabídce e-shopu Chytapust.cz.

Suretti Deštník s bočnicí 2,5m - parametry produktu

Velikost
KategorieSlunečníky, Deštníky -, Deštníky
ZnačkaSuretti
Velikost2, 5m
E-shopChytapust.cz

Suretti Deštník s bočnicí 2,5m - historie ceny a dostupnosti

Suretti Deštník s bočnicí 2,5m - další zajímavé produkty

Suretti Deštník s bočnicí 2,5m - jak nakoupit nejvýhodnější?