Nejpopulárnější značky těchto produktů jsou Natu, Naturalis, GreenFood Nutrition, AllNature, NUPREME, Matcha Tea, TEREZIA COMPANY, Manu tea, Grenade, Protein & Co., ADVANCE nutraceutics, Protein & Co., Myvegan, Protein&Co., Health Link, Reflex Nutrition, Kyosun, Purasana, GreenFood, GRIZLY, Nutrisslim, Animonda GranCarno, Medpharma, GymBeam alebo Iswari. Všechny značky
Sladkovodní řasa Spirulina obsahuje esenciální aminokyseliny a je bohatým zdrojem bílkovin a chlorofylu. Bílkoviny ve Spirulině podporují růst a udržení svalové hmoty a udržení zdravých kostí
Sladkovodní řasa Spirulina obsahuje esenciální aminokyseliny a je bohatým zdrojem bílkovin a chlorofylu. Bílkoviny ve Spirulině podporují růst a udržení svalové hmoty a udržení zdravých kostí
Prášek ze sušeného kořene bio Ashwagandhy pro přípravu nápojů. Vhodný také pro vegany a vegetariány
Sladkovodní řasa spirulina obsahuje veškeré esenciální aminokyseliny a je bohatým zdrojem bílkovin a vlákniny. Bílkoviny ve Spirulině podporují růst a udržení svalové hmoty a udržení normálního stavu kostí
Maca je kořenová rostlina ve tvaru ředkvičky nebo tuřínu, která roste vysoko v andských horách, kde ji místní obyvatelé hojně využívají jako zeleninu i bylinu již po staletí a je jimi uctívána jako zdroj energie a obnovy sil
Maca je kořenová rostlina ve tvaru ředkvičky nebo tuřínu, která roste vysoko v andských horách, kde ji místní obyvatelé hojně využívají jako zeleninu i bylinu již po staletí a je jimi uctívána jako zdroj energie a obnovy sil
Konopný protein ve formě prášku obsahuje přibližně 50 % kompletního rostlinného proteinu, ve kterém jsou zastoupeny veškeré esenciální aminokyseliny
Chlorella Japan obsahuje japonskou sladkovodní řasu Chlorella vulgaris , která je jedinečným zdrojem esenciálních aminokyselin, chlorofylu, řady minerálů a vitamínů, nenasycených mastných kyselin, karotenoidů a nukleových kyselin
Chlorella Japan obsahuje japonskou sladkovodní řasu Chlorella vulgaris , která je jedinečným zdrojem esenciálních aminokyselin, chlorofylu, řady minerálů a vitamínů, nenasycených mastných kyselin, karotenoidů a nukleových kyselin