SUNLU S9 PLUS

SUNLU S9 PLUS

SUNLU S9 PLUS

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 9 769 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SUNLU S9 PLUS - popis produktu

3D tiskárna SUNLU S9 PLUS:Klíčové vlastnosti 3d tiskárnySUNLU S9 PLUSFDM technologie tiskuVhodná pro použití 1,75mm materiálu ABS, HIPS, PETG, PLA, TPU a Wood Možnost tisku z SD kartyDetekce ucpání tryskySUNLU S9 PLUS skvěle spolupracuje se SUNLU FilaDryer S13D tiskárna má kvalitní kovový extruderFunkce obnovení tisku po výpadku proudu nebo vláknaRychlost tisku dosahuje až 250 mm/sNízká úroveň hluku (méně než 58 dB)Automatické vyrovnávání s 16 detekčními bodyTisková plocha o rozměrech 310 × 310 × 400 mm3d FDM tiskárna sunlu S9 PLUSŠetřete svůj čas a tiskněte rychleji3D tiskárna SUNLU S9 PLUS nabízí velkorysý tiskový prostor o rozměrech 310 × 310 × 400 mm a magnetickou platformou se skvělou tepelnou vodivostí. Tiskárna dokáže vyvinout rychlost tisku až 250 mm/s. Díky tomu můžete vytisknout větší množství 3D modelů. Pro 3D tisk využívá tiskárna SUNLU metodu FDM s podporou materiálů ABS, HIPS, PETG, PLA, TPU a Wood. 3D tiskárna je opatřena bezpečnostními funkcemi, které usnadňují její provoz a používání. Například při detekci ucpané trysky se chod tiskárny zastaví a bude jej možné obnovit poté, co ucpání odstraníte. V případě výpadku proudu nebo vypadnutí vlákna bude 3D tiskárna SUNLU S9 PLUS opět pokračovat tam, kde předtím skončila. Přesnost tisku zajišťuje i funkce automatického vyrovnání s celkem 16 detekčními body. Příjemným benefitem je rovněž tichý provoz, jelikož hluk při tisku dosahuje hodnoty menší než 58 dB.Velké tisková plocha vás nebude omezovatNenechte omezovat svou fantazii prostorem, protože 3D tiskárna SUNLU S9 PLUS nabízí velkorysou plochu s rozměry 310 × 310 × 400 mm.Přesné vyrovnáváníVynikají přesnost 3D tiskárny SUNLU S9 PLUS je dosažena pomocí funkce ABL a automatickému vyrovnávání, které využívá celkem 16 detekčních bodů.SUNLU S9 PLUS má dobrou přilnavostTisková plocha má skvělou přilnavost a proto výtisky zůstávají v průběhu tisku na svém místě. Po vychladnutí je zase naopak snadno sundáte.SUNLU S9 PLUS je vysoce stabilníCelokovová tiskárna zajistí perfektní stabilitu a přesné výsledky.Automatické zastavení tisku3D tiskárna SUNLU S9 PLUS disponuje senzorem, který monitoruje  přísun vlákna. Pokud se stane, že by se filament přetrhl nebo zcela došel, 3D tiskárna SUNLU zastaví tisk, a to aniž by došlo ke ztrátě postupu.Široká kompatibilita s filamentyPro tisk svých výtvorů si můžete vybrat z široké škály filamentů. Tiskárna SUNLU S9 PLUS podporuje 1,75mm PLA, ABS, PETG, HIPS, PCL, TPU i Wood.

Tento produkt se nachází v kategorii 3D filament, je v nabídce značky Sunlu, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt SUNLU S9 PLUS lze nalézt mezi produkty ve skupině 3D tiskárny, patří pod značku Sunlu v nabídce e-shopu Alza.cz.

SUNLU S9 PLUS - parametry produktu

SUNLU S9 PLUS - historie ceny a dostupnosti

SUNLU S9 PLUS - další zajímavé produkty

SUNLU S9 PLUS - jak nakoupit nejvýhodnější?