SULOV Pittsburgh, 125 cm

SULOV Pittsburgh, 125 cm

SULOV Pittsburgh, 125 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 379 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SULOV Pittsburgh, 125 cm - popis produktu

Hokejka SULOV Pittsburgh, 125 cm:Pozvedněte své hráčské umění na další úroveň díky hokejce Sulov. Je určena na hokej i hokejbal a přizpůsobena hře na tvrdším povrchu. Tuto hráčskou hokejku si oblíbí hráči pro útočnou i obrannou hru na hřišti. Poskytuje pevnější a jistější úchop. Svými rozměry odpovídá dospělým hráčům. Každý hráč si volí délku hokejky dle vlastních preferencí. Tato je dlouhá 125 cm. Vyznačuje se duálním bodem ohybu, jenž pomáhá útočným hráčům i obráncům, protože umožňuje výborný odpal zápěstím i golfovým nápřahem. Použitým materiálem je dřevo. Dřevěný materiál je vhodnější pro lepší cit při odrážení kotouče. Jako povrchovou úpravu výrobce použil clear, který kryje grafiku hole a umožňuje maximální prokluzování hokejky v ruce. Hokejku Sulov dotváří modrá barva. Hlavní vlastnosti hokejky SULOV Pittsburgh, 125 cm Hokejka na hokejbal i hokej Sulov přidá do vašich výkonů vyšší stupeň umění Stabilnější a jistější úchop ocení hráči v obraně či útoku Její rozměry sednou dospělým Je vyrobena pro začátečníky Hokejka Sulov měří 125 cm Pro útočníky i obránce se stane plusem střední bod ohybu Zvoleným materiálem je dřevo Jako povrchovou úpravu výrobce zvolil clear Hokejku Sulov doplňuje modrá barva

Produkt SULOV Pittsburgh, 125 cm lze nalézt mezi produkty ve skupině Hráčské hokejky, vyrábí jej značka Sulov, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

SULOV Pittsburgh, 125 cm - parametry produktu

SULOV Pittsburgh, 125 cm - historie ceny a dostupnosti

SULOV Pittsburgh, 125 cm - další zajímavé produkty

SULOV Pittsburgh, 125 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?