Stůl na stolní tenis Joola 2000-S Pro  zelená

Stůl na stolní tenis Joola 2000-S Pro zelená

Stůl na stolní tenis Joola 2000-S Pro  zelená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 17 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Stůl na stolní tenis Joola 2000-S Pro zelená - popis produktu

Skládací pingpongový stůl, originální soutěžní deska, skrytá transportní kolečka, robustní ocelová konstrukce.. Stůl na stolní tenis Joola 2000-S Pro je pingpongový stůl s kvalitní 22 mm silnou herní deskou a robustní konstrukcí. Na první pohled se může zdát, že se jedná o stůl stacionární. Opak je však pravdou. Kolečka jsou důmyslně schovaná v oblasti sítě, a stůl tak lze bez potíží převážet z místa na místo. Díky skládací konstrukci a minimálním rozměrům ve složeném stavu 15 x 144 cm nebude problémem ani uskladnění v době nepoužívání. Ocelový rám o tloušťce 50 mm zajišťuje dokonalou stabilitu a bezpečnost hraní.  Stůl na stolní tenis Joola 2000-S je schválen ITTF a vyhovuje normám EN 14468-1 A pro vrcholový sport. Tento interiérový pingpongový stůl je tak vhodný pro sportovní kluby, školy, herny a podobná zařízení, ale i pro domácí využití. Konstrukce je vhodná i pro handicapované sportovce.Technický popis: vysoká kvalita provedení originální soutěžní deska stabilní kovová konstrukce s práškovým nástřikem polyesterové lakování desky extrémně rychlý povrch 2 skrytá kolečka pro pohodlnou přepravu minimální skladovací nároky tloušťka desky: 25 mm profil ocelového rámu: 50 mm skladovací rozměry: 15 x 144 cm hmotnost: 105 kg odpovídá evropským normám EN 14468-1 A pro vrcholový sport stůl je schválen ITTF (Mezinárodní federace stolního tenisu) vhodné pro vnitřní použití síťka není součástí balení

Tento produkt se nachází v kategorii Stolní tenis, vyrábí jej značka JOOLA, barevná verze je zelená, v nabídce prodejce insportline.cz.

Stůl na stolní tenis Joola 2000-S Pro zelená - parametry produktu

Barvazelená
KategorieZelenina, Stoly, Tenis, Stolní tenis
ZnačkaJOOLA
Barvazelená
E-shopinsportline.cz

Stůl na stolní tenis Joola 2000-S Pro zelená - historie ceny a dostupnosti

Stůl na stolní tenis Joola 2000-S Pro zelená - další zajímavé produkty

Stůl na stolní tenis Joola 2000-S Pro zelená - jak nakoupit nejvýhodnější?