Študentská izba Romero

Študentská izba Romero

Študentská izba Romero

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 12 830 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Študentská izba Romero - popis produktu

Systém v kontrastní barevné kombinaci dubu canyon a Arusha. Nábytek má výrazné boky, dodá tak charakter a originalitu každému interiéru. Pomocí prvků v levém a pravém provedení Vám dává dostatek příležitostí pro různé kombinace a rozložení nábytku. Atraktivní barvené provedení dub canyon a wenge arusha je doplněno designovými detaily, které dodají místnosti netradiční vzhled. Na obrázku jsou vyobrazeny dvě komody.

V ceně sestavy je:

Skříň R17: (š/v/h) 50 x 192,5 x 58 cm Skříňka R6: (š/v/h) 35 x 175 x 32 cm Regál R5: (š/v/h) 35 x 175 x 32 cm Závěsná skříňka R11: /P: (š/v/h) 120 x 37,5 x 31 cm 1x Komoda R14 L/P: (š/v/h) 80 x 87 x 46 cm

Materiál: LTD Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti. Své další požadavky prosím uveďte do poznámky, při Vaší objednávce.

Produkt Študentská izba Romero lze nalézt mezi produkty ve skupině Nábytek do dětského pokoje, patří značce Dolmar, barevné provedení je hnědá, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Študentská izba Romero - parametry produktu

DekorDub
BarvaŠedá
BarvaHnědá
PoužitíChlapčenská izba
KategorieNábytek, Nábytek do dětského pokoje
ZnačkaDolmar
Barvahnědá
E-shopMujnabytek.cz

Študentská izba Romero - historie ceny a dostupnosti

Študentská izba Romero - další zajímavé produkty

Študentská izba Romero - jak nakoupit nejvýhodnější?