Střešní nosiče Envio (120cm, černé)

Střešní nosiče Envio (120cm, černé)

Střešní nosiče Envio (120cm, černé)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 290 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Střešní nosiče Envio (120cm, černé) - popis produktu

Střešní nosiče Envio mají speciální typ uzávěru, díky kterému je lze použít na klasické i integrované hagusy (podélníky).

Hlučnost nosičů je minimální. Značný podíl na redukci hluku má předvším aerodynamický tvar připomínající křídlo, který výrazně snižuje odpor vzduchu.

Stejně jako většina konkurenčních značek, jsou i střešní nosiče značky Envio uzamykatelné

Délka tyčí střešních nosičů je 120cm a poskytují tak dostatečný prostor pro upevnění 3-4 jízdních kol nebo s střešního boxu a 1 jízdního kola. Nosnost tyčí je 90kg.

Na vrchní straně jsou střešní nosiče vybaveny standardizovanou T-drážkou (2cm) krytou gumovým těsněním. Na spodní části tyče je pak drážka pro nastavení vzdálenosti patek.

I když lze střešní nosiče Envio použít téměř na všechny vozy s klasickými i integrovanými hagusy, existují některé modely s atypickým tvarem podélníků, na které je použít nelze.

V tabulce jsou zelenou barvou označeny modely kompatibilní se střešními nosiči Envio. Červenou barvou pak modely, na které střešní nosiče Envio použít nelze.

Tento produkt naleznete ve skupině Nosiče kol, je v nabídce značky Envio, naleznete ho u prodejce Autohotarek.cz.

Produkt Střešní nosiče Envio (120cm, černé) patří do skupiny produktů Střešní nosiče, vyrábí jej značka Envio, naleznete jej v e-shopu Autohotarek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Střešní nosiče na kola, je v nabídce značky Envio, naleznete jej v e-shopu Autohotarek.cz.

Střešní nosiče Envio (120cm, černé) - parametry produktu

Střešní nosiče Envio (120cm, černé) - historie ceny a dostupnosti

Střešní nosiče Envio (120cm, černé) - další zajímavé produkty

Střešní nosiče Envio (120cm, černé) - jak nakoupit nejvýhodnější?