Stranger Things Main Logo - pánské ponožky

Stranger Things Main Logo - pánské ponožky

Stranger Things Main Logo - pánské ponožky

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 119 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Stranger Things Main Logo - pánské ponožky - popis produktu

Ponožky Stranger Things Main Logo - pánské ponožky:Potřebujete ponožky, které se budou hodit pro všechny možné outdoorové aktivity? Chtěli byste si obstarat ponožky, které se budou hodit pro volnočasové aktivity? Potom by se vám mohly líbit ponožky Stranger Things Main Logo - pánské ponožky. Materiál ponožek Cerdá Group tvoří bavlna, elastan a polyamid. Bavlna se řadí k příjemným materiálům, takže se vám jejich nošení zalíbí. Elastan poskytuje ponožkám perfektní tvar a pružnost. Patří-li mezi vaše oblíbené vysoké ponožky, tyto se vám určitě zalíbí. Mohou se pochlubit i vysokou prodyšností. Podstatné funkce ponožek Stranger Things Main Logo - pánské ponožky Ponožky pro outdoorové aktivity Ponožky vhodné k volnočasovým aktivitám Výška ponožek: vysoké Barva: černá Vyrábí se z prodyšného materiálu Ponožky jsou z materiálu: bavlna, elastan a polyamid

Produkt Stranger Things Main Logo - pánské ponožky patří do skupiny produktů Pánské ponožky, patří pod značku Cerdá Group, v nabídce prodejce Alza.cz.

Stranger Things Main Logo - pánské ponožky - parametry produktu

Stranger Things Main Logo - pánské ponožky - historie ceny a dostupnosti

Stranger Things Main Logo - pánské ponožky - další zajímavé produkty

Stranger Things Main Logo - pánské ponožky - jak nakoupit nejvýhodnější?