Stormred Roller 45cm Orange #152841

Stormred Roller 45cm Orange #152841

Stormred Roller 45cm Orange #152841

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 159 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Stormred Roller 45cm Orange - popis produktu

Masážní válec Stormred Roller 45cm Orange: Moderní nástrojpro rehabilitaciMasážní válec je perfektní pomůckou při regeneraci a rehabilitaci svalů – masáží se svaly správně prokrví, zajistí přísun prospěšných látek a odplavení těch škodlivých. Pokud i vy chcete svým svalům dopřát maximální péči, tak není nic jednoduššího než si pořídit masážní válec StormRed Roller.  ROZMĚRY45 × 13,5 cm MATERIÁLPVC + EVA BARVAoranžová Velmi kvalitní provedeníMasážní válec StormRed Roller je vyroben z odolného a velmi pevného PVC, který zajišťuje, že válec si udrží svůj tvar po celou dobu životnosti. Povrch válce je poté opatřen měkkým EVA materiálem se speciálně tvarovanými výstupky.  Masážní válec pro každou příležitost Tento masážní válec je ideální pro použití k uvolňovacím technikám, core tréninkům a svalovým integracím. Díky kompaktním rozměrům si můžete válec vzít kamkoliv s sebou např. na služební cestu či dovolenou.  Klíčové vlastnostimasážního válce StormRed RollerRozměry 45 × 13,5 cmDutý válec z odolného PVC a vrchní povrch z měkkého EVA materiáluIdeální pro masáž různých svalů – nohy, záda a dalšíMasážní válec snižuje bolesti a napětí svalůVyrobený ze zdravotně nezávadného materiáluVálec se snadno čistíNosnost 200 kg

Produkt Stormred Roller 45cm Orange #152841 patří do skupiny produktů Masážní válečky od značky Stormred v nabídce e-shopu Alza.cz.

Stormred Roller 45cm Orange - parametry produktu

Stormred Roller 45cm Orange - historie ceny a dostupnosti

Stormred Roller 45cm Orange - další zajímavé produkty

Stormred Roller 45cm Orange - jak nakoupit nejvýhodnější?