Stojan na šaty LIVINUS

Stojan na šaty LIVINUS

Stojan na šaty LIVINUS

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 662 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Stojan na šaty LIVINUS - popis produktu

Šikovný pomocník do každé domácnosti. Šatní organizér LIVINUS je spojením moderního designu a praktického využití. Stojan je vyroben z kovu v černém barevném provedení. K uložení oblečení skvěle poslouží věšáková tyč. Disponuje dostatečnou šířkou, a tak dokáže poskytnout prostor mnoha vašim kouskům. Další výbornou zprávou je úložný prostor v podobě tří praktických polic. Dvě police jsou vyrobeny ze dřeva a jedna z kovu. Právě tato kovová polička má vyvýšené okraje. Můžete ji proto pohodlně využít k odkládání různých drobností. Ideální je pro odkládání módních doplňků. Barva: černá / dubMateriál: kov / dřevoRozměry: šířka: 120 cmhloubka: 35 cmvýška: 180 cmHmotnost: 11 kgDodáváno v demontu. 

Tento produkt se nachází v kategorii Stojany na šaty, je v nabídce značky VIPKON, barevné provedení je hnědá, je vyroben z materiálu Masivní dřevo v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Stojan na šaty LIVINUS - parametry produktu

BARVAČerná
BARVAHnědá
DEKORDub
STYLIndustriální
STYLModerní
MATERIÁLKov
MATERIÁLMasivní dřevo
ŠÍŘKA120 cm
HMOTNOST10,5 kg
VÝŠKA180 cm
HLOUBKA35 cm
POČET POLIC3
Hmotnost11000.000g
KategorieStojany, Věšáky, Organizéry, Stojany na šaty
ZnačkaVIPKON
Barvahnědá
MateriálMasivní dřevo
E-shopInpostele.cz

Stojan na šaty LIVINUS - historie ceny a dostupnosti

Stojan na šaty LIVINUS - další zajímavé produkty

Stojan na šaty LIVINUS - jak nakoupit nejvýhodnější?