štětce da Vinci Casaneo 5598 (kulatý štětce se syntetickým vlasem)

štětce da Vinci Casaneo 5598 (kulatý štětce se syntetickým vlasem)

štětce da Vinci Casaneo 5598 (kulatý štětce se syntetickým vlasem)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 189 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

štětce da Vinci Casaneo 5598 (kulatý štětce se syntetickým vlasem) - popis produktu

štětce da Vinci Casaneo 5598 Kulatý štětce da Vinci Casaneo je vyroben ze 100% alternativy k vlasům veverky Kazan. Díky měkkým a pružným syntetickým vláknům, které dokonale napodobují pružnost přírodních vlasů, bude malování stejnou zábavou, jako při přírodních štětcích. Vlákna použité při výrobě jsou pečlivě navrženy a ručně připravované. Tímto tradičním řemeslným způsobem výroby jsou zabezpečeny standardy kvality od použití surovin až po samotný hotový produkt. Díky krátké černé lakované rukojeti s šestihranným držením se štětce v ruce neklouže. štětce je vhodný pro práci s vodovými a tekutými akrylovými barvami, a to pro pokročilé malíře, ale i pro začátečníky, kteří si potrpí na kvalitní pomůcky. Produkt je stejně vhodný i pro veganske umělce, protože při jeho výrobě nebyly využity zvířecí štětiny. PARAMETRY PRODUKTU: štětce da Vinci Casanetovyrobený ze 100% alternativy k vlasům veverky měkké a pružné syntetické vlasy napodobující pružnost přírodních vlasů krátká černá lakovaná rukojeť s šestihranným držením bezešvé stříbrné kování vhodné pro práci s vodovými a tekutými akrylovými barvami produkt vhodný pro veganských umělce Prohlédni si video jak použít tento produkt

Produkt štětce da Vinci Casaneo 5598 (kulatý štětce se syntetickým vlasem) patří do skupiny produktů Kartáče na vlasy, naleznete jej v e-shopu Malirske-platno.cz.

štětce da Vinci Casaneo 5598 (kulatý štětce se syntetickým vlasem) - parametry produktu

štětce da Vinci Casaneo 5598 (kulatý štětce se syntetickým vlasem) - historie ceny a dostupnosti

štětce da Vinci Casaneo 5598 (kulatý štětce se syntetickým vlasem) - další zajímavé produkty

štětce da Vinci Casaneo 5598 (kulatý štětce se syntetickým vlasem) - jak nakoupit nejvýhodnější?