Sprchový kout čtvrtkruhový Paros 90/185 sklo malované - chrom

Sprchový kout čtvrtkruhový Paros 90/185 sklo malované - chrom

Sprchový kout čtvrtkruhový Paros 90/185 sklo malované - chrom

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 099 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sprchový kout čtvrtkruhový Paros 90/185 sklo malované - chrom - popis produktu

Dolní posun odepínaný:   ano Horní posun regulovaný:   ano Tl. skla (mm):   4 Barva profilu:   chrom Barva skla:   s  potiskem Tvar:   čtvrtkruhový magnetické těsnění :   ano Regulace nástěnných profilů:   ano Druh profilu :   zavřený Kalené sklo:   ano Otevírání:   dveře dvojité posuvné Celková výška:   185 Délka:   90 Tvar:   55 Šířka (cm):   90   Efektivní sprchový kout, rozměr 90 x 90 x 185 cm, vhodný do moderních koupelen. Vyrobený z bezpečného skla tloušťky 4 mm s originálním potiskem. Sprchový kout je opatřen odnímatelnými horními i spodním pojezdovými kolečky s možností regulace výšky, které umožňují přesouvání dvoukřídlých dveří. Dveře mají magnetické těsnění. Svislé a vodorovné profily chróm doplňují estetický vzhled sprchového koutu. Sprchový kout je vyrobený z vysoce kvalitních materiálů a bude nejen praktickým ale i stylovým elementem v každé koupelně. Vanička není součástí. Uvedené rozměry jsou nominální rozměry, přípustná tolerance je ±5%.   Doporučené výrobky: - vaničky - sprchové žlaby   NÁVOD     

Produkt Sprchový kout čtvrtkruhový Paros 90/185 sklo malované - chrom patří do skupiny produktů Sprchové kouty od značky Aqua Mercado, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Koupelnové vybavení, je v nabídce značky Aqua Mercado, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Sprchový kout čtvrtkruhový Paros 90/185 sklo malované - chrom - parametry produktu

Sprchový kout čtvrtkruhový Paros 90/185 sklo malované - chrom - historie ceny a dostupnosti

Sprchový kout čtvrtkruhový Paros 90/185 sklo malované - chrom - další zajímavé produkty

Sprchový kout čtvrtkruhový Paros 90/185 sklo malované - chrom - jak nakoupit nejvýhodnější?