SPORTTEAM® hokejový SR 5

SPORTTEAM® hokejový SR 5

SPORTTEAM® hokejový SR 5

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SPORTTEAM® hokejový SR 5 - popis produktu

Dres SPORTTEAM® hokejový SR 5:Vždy, když váš tým nastoupí k zápasu, jste připraven fandit? Vhodně zvolený fanouškovský dres přináší oporu během tréninkových i soutěžních zápasů. Stane se klíčovou součástí šatníku pro sportovní akce MS v hokeji. Výrobce dbal na to, aby hráč měl maximální pohodlí při hraní. Materiálem dresu je polyester. Dres zaručí nezapomenutelný zážitek prostřednictvím svého komfortu i funkčnosti. Doplňuje jej bílá, červená a modrá barva. Hlavní přednosti produktu SPORTTEAM® hokejový SR 5 Fanouškovský dres nabízí pohodlí při každém sportovním klání Tento hokejový dres splňuje potřeby mužů i žen Bude nepostradatelným kouskem oblečení pro sportovní akce MS v hokeji Jeho výrobním materiálem je polyester Byl vyrobený z rychleschnoucí látky Po vyčerpávajícím utkání jistě oceníte, že dres lze jednoduše vyprat v pračce Dres je vybaven dlouhými rukávy Doplňuje jej bílá, červená a modrá barva Zvolte propracovaný dres pro vášnivé fanoušky S dresem SPORTTEAM® bude každé sportovní utkání nezapomenutelným momentem. V případě zašpinění ho stačí dát do pračky. Dres je z rychleschnoucího materiálu, takže je v krátké době opět připraven k nošení. Dres má dlouhé rukávy, což z něj činí ideální volbu do chladnějších dnů.

Tento produkt naleznete ve skupině Sportovní oblečení, je v nabídce značky SPORTTEAM®, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt SPORTTEAM® hokejový SR 5 patří do skupiny produktů Hokejové oblečení od značky SPORTTEAM® v nabídce e-shopu Alza.cz.

SPORTTEAM® hokejový SR 5 - parametry produktu

SPORTTEAM® hokejový SR 5 - historie ceny a dostupnosti

SPORTTEAM® hokejový SR 5 - další zajímavé produkty

SPORTTEAM® hokejový SR 5 - jak nakoupit nejvýhodnější?