SPORTFUL Cyklistické ponožky klasické - MERINO WOOL 18 - bordó

SPORTFUL Cyklistické ponožky klasické - MERINO WOOL 18 - bordó

SPORTFUL Cyklistické ponožky klasické - MERINO WOOL 18 - bordó

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 429 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SPORTFUL Cyklistické ponožky klasické - MERINO WOOL 18 - bordó - popis produktu

Cyklistické ponožky z vlny Merino značky Sportful vám poskytnou vysokouú ú ú ú ú úroveň  tepla a pohodlí. Je vyrobena z merino vlny, která vyniká odváděním potu a zabraňuje vzniku zápachu. Manžeta vysoká 18 cmápomáhááudržetáteploápod ponožkamiátermoáaázvedá přesátenisky. Vlastnosti ponožek zpevněná síťovinaý rubé&/vrstvaý ú& pletená s merino vlnou a nylonem ve spodní části pro ochranu nohy před odřením´& a lepšíá& izolaci. frotéé/lepený&scaroný úúplet z merino vlny u kotníku pro vynikající aacute;hřejivost. zpevněnáášpicaäta pro odolnost proti oděru a namáhání. jemný úúúplet z merino vlny v zadní části kotníku. manžeta ponožky je dlouhá 18 cmý&š. Merino vlnaMerino vlna. Merino vlna výborně reguluje tělesnou teplotu, zejména při nošení přímo na pokožce. Nabízí mírnou voděodolnost a tým zabraňuje nepříjemnému pocitu měkkého vlhka. Na rozdíl od bavlny si vlna zachovává teplo i při navlhnutí. Merino také obsahuje lanolín, kterýýmá antibakteriální vlastnosti. Velikostní tabulka

Velikost boty ( EU)
S-M 35-38
L-XL 39-41
2XL 42-44
3XL 45-47

Tento produkt naleznete ve skupině Pánské ponožky, patří pod značku Sportful, barevná varianta je bordo, materiálové složení elastan, Merino vlna, polyamid, v nabídce prodejce Holokolo.cz.

Produkt SPORTFUL Cyklistické ponožky klasické - MERINO WOOL 18 - bordó patří do skupiny produktů Klasické ponožky, vyrábí jej značka Sportful, barevná varianta je bordo, materiálové provedení je elastan, Merino vlna, polyamid, naleznete jej v e-shopu Holokolo.cz.

SPORTFUL Cyklistické ponožky klasické - MERINO WOOL 18 - bordó - parametry produktu

BENEFITodvádí pot
VLASTNOSTIprodyšné, rychleschnoucí, komfortní
VYUŽITÍuniverzální
ROČNÍ OBDOBÍpodzim, jaro, zima
DESIGNjednobarevný
MATERIÁLPolyamid, MERINO vlna, Elastan
POHLAVÍunisex
KategoriePonožky, Pánské ponožky, Klasické ponožky
ZnačkaSportful
Barvabordo
Materiálelastan, Merino vlna, polyamid
E-shopHolokolo.cz

SPORTFUL Cyklistické ponožky klasické - MERINO WOOL 18 - bordó - historie ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistické ponožky klasické - MERINO WOOL 18 - bordó - další zajímavé produkty

SPORTFUL Cyklistické ponožky klasické - MERINO WOOL 18 - bordó - jak nakoupit nejvýhodnější?