SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké s laclem - TOUR 2.0 - černá

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké s laclem - TOUR 2.0 - černá

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké s laclem - TOUR 2.0 - černá

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké s laclem - TOUR 2.0 - černá - popis produktu

Dětské kraťasy Tour 2.0 s pásky jsou ideální pro každodenní cyklistiku. Díky příjemnému materiálu a anatomickému střihu poskytují optimální pohodlí a skvěle padnou. Samozřejmostí je lehká a ergonomická vložka, která je vhodná pro děti. Vlastnosti šortek Podprsenka je vhodná pro děti od 3 let. anatomický střih elastický materiál Elast-X pro podporu svalů elastický síťovaný materiál s bezšvovou úpravou ve spodní části. Cyklistická vložka Kid Pro teplotní rozsah: 15 až 25 °C Vložka Kid Pro Evo Dětská verze cyklistické vložky Comfort Pro. Má hladký povrch z mikrovlákna, který je navíc ošetřen antibakteriální úpravou. Vložka je vyplněna pěnou různé tloušťky pro maximální pohodlí. Materiál Elast-X Extrémně pohodlná tkanina Lycra®, která si stále zachovává své vlastnosti. Dokonale se přizpůsobí tělu, aniž by stahovala svaly, což usnadňuje šlapání. Je prodyšná a snadno se udržuje. Sportful Italský výrobce sportovního oblečení (běžecké lyžování, cykloturistika, outdoor). Při výrobě používá inovativní technologie a kvalitní materiály. Za účelem dosažení špičkového cyklistického oblečení spolupracuje s profesionálními cyklisty již více než 60 let. Kromě italských týmů v běhu na lyžích a biatlonu obléká také týmy Bahrain-Merida a Bora-hansgrohe World Tour, v nichž jezdí Peter Sagan. Velikostní tabulka

Výška ( cm)
6Y 116
8Y 128
10Y 140
12Y 152
14Y 164

Tento produkt se nachází v kategorii Krátké kalhoty, je v nabídce značky Sportful v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

Produkt SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké s laclem - TOUR 2.0 - černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Cyklistické kalhoty od značky Sportful v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké s laclem - TOUR 2.0 - černá - parametry produktu

VYUŽITÍcykloturistika, městská cyklistika, silniční cyklistika
ROČNÍ OBDOBÍléto
POHLAVÍdětské
KategorieKalhoty, Kraťasy, Pásky, Krátké kalhoty, Cyklistické kalhoty, Cyklistika
ZnačkaSportful
E-shopHolokolo.cz

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké s laclem - TOUR 2.0 - černá - historie ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké s laclem - TOUR 2.0 - černá - další zajímavé produkty

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké s laclem - TOUR 2.0 - černá - jak nakoupit nejvýhodnější?