SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké s laclem - BODYFIT - bordó

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké s laclem - BODYFIT - bordó

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké s laclem - BODYFIT - bordó

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké s laclem - BODYFIT - bordó - popis produktu

Cyklistické kraťasy Bodyfit Pro LTD byly navrženy tak, aby poskytovaly profesionálním cyklistům maximální pohodlí během dlouhých závodů. Neobsahují nic zbytečného, skládají se pouze z anatomického designu, aerodynamických vln, minimalistických pásků a vložky Total Comfort Pro. Vlastnosti cyklistických šortek Aeroflow Compress materiálál na nohavicíchápro hladkouáaerodynamiku a podporu svalů. V&scaronu&je&každý&svůj&svůj&svůj&svůj&svůj&svůj&svůj&svůj&svůj&svůj&svůj&svůj&svůj umístěný&v&dále&od&proudění&vzduchu&pro&maximální&aerodynamiku Šortky súukončenýmé přiléhavýmý, pružnýmý lemem, kterýý je naú vnějšíý straněý opatřený silikonovýmiý novýmiý tečkami. Cyklistická vložka TC Pro o tloušťce až 13 mm. 2 skryté kapsy na vysílačku v zadní části minimalistickéé, perforovanéé popruhy pro ešte inäkomfort a lepšíši odvětrávání teplotní rozsah: 15 až 30 °C Cyklistická podložka Total Comfort Pro Je vybavena stejnýmiáinovacemiájako cyklistickáávložka Total Comfort, ale nemáátak hustouávýplň. Je vhodná pro rekreační i profesionální cyklisty. Ideálníál podložka pro dlouhéä jízdy na kole (tréningy, závody).  Materiál Aeroflow Compress Používá se když je bezpečnost jezdce přední prioritou. Je vybaven tkaninou Lycra®Power, která poskytuje optimální kompresi a podporu svalů, a jeho důlkovaný povrch zajišťuje hladké proudění vzduchu. Materiál Lycra®Power™,ál. Díky 250 gramům materiálu Lycra®Power™ a 30% elastanu se tento materiál vyznačuje vysokýmýstupněmýpružnosti. Poskytuje maximálníál podporu svalů, kompresi a neomezuje pohyb. Má &scaronú &scaron& tructú ru, posvěcuje pohodlí a chrání před ultrafialovýmý lú lú lú lú lú lú lú lú lú lú lú lú lú . Sportful Italské výrobcaronšporté oblečení (crossé lyžování, cykloturistika, outdoor). Výhraněýpoužíváýinovativníýtechnologieógie&aáa&kvalitníámateriály. Na silném rozvoji &scaroné cyklistického oblečení společnost spolupracuje s profesionálními aacute;l cyklisty již více než 60 let.Kromě italského národního týmu v běhu na lyžích a biatlonu obléká také cyklistický tým Bora-hansgrohe. Velikostní tabulka

1 Obvod hrudníku ( cm) 2 Obvod pasu ( cm) 3 Obvod boků ( cm) 4 Délka kalhot ( cm)
XS 79 63 87 75
S 84 68 92 76
M 89 73 97 77
L 94 78 102 78
XL 99 83 107 79
2XL 104 88 112 80

Tento produkt naleznete ve skupině Krátké kalhoty, je v nabídce značky Sportful, materiál je lycra.

Produkt SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké s laclem - BODYFIT - bordó patří do skupiny produktů Cyklistické kalhoty od značky Sportful, je vyroben z materiálu lycra.

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké s laclem - BODYFIT - bordó - parametry produktu

VYUŽITÍcykloturistika, městská cyklistika, silniční cyklistika
ROČNÍ OBDOBÍjaro, léto
MATERIÁLLycra
POHLAVÍdámské
KategorieKalhoty, Kraťasy, Krátké kalhoty, Cyklistické kalhoty
ZnačkaSportful
Materiállycra

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké s laclem - BODYFIT - bordó - historie ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké s laclem - BODYFIT - bordó - další zajímavé produkty

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké s laclem - BODYFIT - bordó - jak nakoupit nejvýhodnější?