Spací pytel Snugpak® Jungle černý

Spací pytel Snugpak® Jungle černý

Spací pytel Snugpak® Jungle černý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 490 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Spací pytel Snugpak® Jungle černý - popis produktu

Spací pytel Snugpak® Jungle černý Pokud hledáte spací pytel pro vaše letní výlety do přírody a vyžadujete určitý komfort, potom pro vás bude spací pytel JUNGLE Snugpak® skvělou volbou. Primárně je tento spacák určený do teplého a vlhkého podnebí.Lze jednoduše rozepnout a efektivně použít i jako deku na cestách. Vybavený je skrytou moskytiérou, kterou lze pohodlně připnout zipem. Spací pytel tak můžete uzavřít před jakýmkoliv hmyzem.Tento spací pytel do teplého podnebí vám nabídne komfort a především také malou transportní délku a váhu devět set gramů. Jedná se tak o spacák, který můžete pohodlně vložit do svého úložného zařízení, a ještě vám zbyde spousta místa pro vaše další cestovatelské nezbytnosti.Benefity, o kterých musíte vědět:     Nízká hmotnost a výborné transportní rozměry     Vybavený zipem     Určený do tropických podmínkách     Skvělá volba pro horké a vlhké podnebí     Moskytiéra, která vám pomůže proti hmyzu Spací pytle » Spacáky letní » Spací pytel Snugpak® Jungle černý

Produkt Spací pytel Snugpak® Jungle černý patří do skupiny produktů Spací pytle, patří pod značku Snugpak v nabídce e-shopu Gamisport.cz.

Spací pytel Snugpak® Jungle černý - parametry produktu

IntrastatBatohy-1,20-42029291
KategorieSpací pytle
ZnačkaSnugpak
E-shopGamisport.cz

Spací pytel Snugpak® Jungle černý - historie ceny a dostupnosti

Spací pytel Snugpak® Jungle černý - další zajímavé produkty

Spací pytel Snugpak® Jungle černý - jak nakoupit nejvýhodnější?