Spací pytel Carinthia GRIZZLY Mid Zipper Černý

Spací pytel Carinthia GRIZZLY Mid Zipper Černý

Spací pytel Carinthia GRIZZLY Mid Zipper Černý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 290 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Spací pytel Carinthia GRIZZLY Mid Zipper Černý - popis produktu

Grizzly je mimořádně teplý a nadýchaný spací pytel z mikroplyše, který lze kombinovat se všemi spacími pytli CARINTHIA. Lze jej použít i jako spací pytel na chatu při nízkých teplotách.Extrémně lehký a zároveň velice prostorný letní spací pytel vyrobený z jemné fleecové tkaniny.Větrání lze zajistit rozepnutím zip ve prostřední části. Při úplném otevření lze pytel použít jako přikrývku nebo podložku.Nejlepší uplatnění najde při pobytu v táborovém srubu nebo chatě, případně jako druhý spací pytel, přičemž zateplí hlavní pytel o dalších cca 5 °C.Pytel je dodáván v kompresním obalu s podélnými i příčnými kompresními popruhy.Rozsah teplot: +15°C až 0°CKonstrukce:lichoběžníkový tvar dolního konce střih zužující se od ramen dolů stahovací šňůrka na kapuciTvar:mumieZip:středový (barva ČERNÁ)GRIZZLY Obj. č. levý zip 90071 - OLIVOVĚ ZELENÝNSN8465-41-000-2516Hmotnost500 gRozměr ve sbaleném stavu16 x 20 cmDélka225 cmMax. výška postavy180 cmŠířka v ramenou90 cmŠířka v nohách57 cmMateriálmikrofleeceVyrobeno v Rakousku Záruka 24 měsíců

Produkt Spací pytel Carinthia GRIZZLY Mid Zipper Černý lze nalézt mezi produkty ve skupině Spací pytle, patří pod značku Carinthia v nabídce e-shopu BushcraftShop.cz.

Spací pytel Carinthia GRIZZLY Mid Zipper Černý - parametry produktu

Spací pytel Carinthia GRIZZLY Mid Zipper Černý - historie ceny a dostupnosti

Spací pytel Carinthia GRIZZLY Mid Zipper Černý - další zajímavé produkty

Spací pytel Carinthia GRIZZLY Mid Zipper Černý - jak nakoupit nejvýhodnější?