Nejnižší cena za posledních 45 dní: 60 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Sonnentor Bazalka BIO 15 g Bazalka - 'Pesto pro těstoviny' Ať už do omáček nebo těstovin, bazalka už není tak zcela dobře střeženým tajemstvím italské kuchyně. Koření, v našich zeměpisných šířkách už téměř přirozeným průvodcem rajčatových pokrmů, se dá kromě pesta, pomodoro a podobně použít také jinak. Bazalka s nastrouhanou citronovou kůrou, česnekem a máslem je velmi chutnou letní kreací, které může být zamícháno do rizota. Tip: Pokrm okořenit až ke konci vaření, neboť bazalka vařením lehce ztrácí své aroma! Složení: bazalka* 100 % *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Bazalka – „Pesto pro těstoviny“ Ať už do omáček nebo těstovin, bazalka už není tak zcela dobře střeženým tajemstvím italské kuchyně.
Bazalka BIO Sonnentor 15g Bazalka je lahodné koření s trochu ostřejší, ale přesto příjemnou vůní. Díky své výraznosti je vynikající ingrediencí pro ochucení různých pokrmů, zejména ve středomořské kuchyni. Je ideální pro zvýraznění chuti ryb, těstovin, omáček, pomazánek nebo pizzy. Tip: Bazalku přidejte do pokrmu těsně před jeho dovařením. Tepelná úprava snižuje její aroma. Výrobek pochází z ekologického zemědělství. Země původu: Rumunsko Složení: 100% bazalka.
Tato jemně aromatická bylinka bývá nejčastěji používána do rajčatových pokrmů, smetanových omáček nebo k těstovinám.
Produkt Sonnentor Bazalka BIO 15 g #1161618 patří do skupiny produktů Aromatické koření od značky Sonnentor v nabídce e-shopu Bioruze.cz, Grizly.cz.
Produkt Sonnentor Bazalka BIO 15 g #1161618 má EAN kód 9004145003170.
Speciální výživa | VEGANSKÉ |
složení | bazalka bio |
skladování | Skladovat v suchu a chladu |
Kategorie | Potraviny, Nápoje, Koření, Omáčka, Bylinky, Těstoviny, Aromatické koření |
Značka | Sonnentor |
E-shop | Bioruze.cz, Grizly.cz |
EAN | 9004145003170 |
Sonnentor Bazalka BIO 15 g | | Bazalka - 'Pesto pro těstoviny' Ať už do omáček nebo těstovin, bazalka už není tak zcela dobře střeženým tajemstvím italské kuchyně. Koření, v našich zeměpisných šířkách už téměř přirozeným průvodcem rajčatových pokrmů, se dá kromě
Polévkové koření BIO Sonnentor 25g | Díky kombinaci několika druhů zeleniny má toto koření výraznou chuť. Hodí se k dochucení jakékoli polévky, od zeleninového vývaru až po lahodné krémové polévky. Koření v sobě spojuje chuť mrkve, petržele, celeru nebo majoránky. Tato
Rozmarýn řezaný BIO Sonnentor 25g | Rozmarýn je koření s příjemnou bylinkovou vůní. Používá se především ve středomořské kuchyni, kde zvýrazňuje chuť masa a salátů a naopak zjemňuje výraznou chuť zeleninových omáček. Pravou italskou atmosféru dokáže navodit také
Nové koření mleté BIO Sonnentor 35g | Nové koření je velmi oblíbenou ingrediencí pro dochucování, protože se hodí jak do sladkých, tak do slaných pokrmů. Vyznačuje se silně aromatickou vůní, která připomíná především hřebíček, muškátový oříšek nebo skořici
Koriandr nať BIO Sonnentor 15g | Koriandr je všestranné koření, které lze využít hned na několik způsobů. Označení 'asijská petržel' dokonale vystihuje jeho významné zastoupení v asijské kuchyni. Jeho nasládlá a bylinná chuť se skvěle hodí k dochucení thajského kari. Nať
Nové koření celé BIO Sonnentor 15g | Nové koření je velmi oblíbenou ingrediencí pro dochucování, protože se hodí jak do sladkých, tak do slaných pokrmů. Vyznačuje se silně aromatickou vůní, která připomíná především hřebíček, muškátový oříšek nebo skořici
Sonnentor Estragon BIO 20 g | | Estragon je často nazýván jako 'dračí nať', protože svým tvarem připomíná dračí ocas. | | Estragon má jemnou aromatickou vůni připomínající anýz a lehce hořkou kořeněnou chuť. Hodí se na různé rybí pokrmy, na drůbež i vejce. | | Zajímavé aroma
Bobkový list BIO Sonnentor 10g | Bobkový list, známý také jako vavřín pravý, je dobře známé koření, které se v kuchyni používá především k ochucení polévek a omáček. Dokáže ale ozvláštnit i přípravu různých druhů ryb a zvěřiny nebo sloužit k přípravě
Sonnentor Tymián BIO 25 g | | Tymián se velmi dobře hodí k cibuli, vínu a pivu. Pórek s máslem, bílým vínem a tymiánem dušený v troubě je neuvěřitelně chutný a hodí se téměř ke všemu. Vynikající jsou s tímto středomořským kořením rovněž rajčata, jehněčí, houby a
Kmín celý BIO Sonnentor 60g | Kmín je v naší oblasti velmi rozšířené a často využívané koření. Používá se jako dochucovadlo chleba, brambor, omáček, salátů nebo masa. Jeho pronikavá a známá chuť se skrývá v celých semenech. Kmín je účinný proti nadýmání,
Černý pepř bio mletý Sonnentor 50g | Černý pepř je plodem pepřovníku černého - Piper nigrum. V minulosti byl důležitým obchodním produktem a již ve starověké Indii se používal jako léčivo. Černý pepř je povzbuzující, podporuje trávení, pomáhá při chřipce, bolestech v
Sonnentor Dobrá nálada - směs květů a koření BIO 25 g | | Směs koření nese své jméno z dobrého důvodu, neboť nedráždí pouze chuťové buňky, nýbrž také naše smysly. Směs s květovým středomořským aroma obsahuje trochu kouzelné soli a začaruje zeleninové, těstovinové
Sonnentor Holy Veggie grilovací koření BIO 30 g | | Směs je vhodná i pro vegany a neměla by chybět na žádném grilování. | | Obsahuje řasu Nori a směs květů. | | Vhodná na maso i zeleninu. | | Složení: Cibule*, pastinák*, česnek medvědí*, estragon*, koriandr*, petržel*, růžová chrpa*
Oregano (dobromysl) BIO Sonnentor 18g | Oregano je jemně nahořklé koření, které je oblíbené zejména ve středomořské kuchyni. Je vynikajícím dochucovadlem pokrmů, jako je pizza, saláty, těstoviny a rajčatové omáčky. Neškodí však ani různým druhům masa. Oregano má také
> Toto tmavě červené koření si oblíbili i ve zbytku světa a tvoří nezanedbatelnou součást mnohých světových kuchyní. Vůně papriky je výrazná s tóny ovoce. Při použití papriky se meze nekladou, každopádně je třeba mít na paměti, že v rozpáleném oleji hořkne, proto se
Sonnentor Fish a Chicks grilovací koření na ryby a kuře BIO 55 g | | Citron v kombinaci s pepřem tvoří ideální kombinaci k ochucení grilovaných ryb nebo kuřecího masa. Zázvor s pepřem pak dodají jemnou ostrost. | | Složení: Citrón 50%, Pepř černý bio 30%, Citronová
Koření celé barevné BIO Sonnentor 50g | Čtyřkombinace barevných pepřů je zajímavou ingrediencí, která dochutí vaše pokrmy. Díky své jemné pikantnosti je dobrou volbou pro milovníky štiplavějších jídel. Doporučuje se proto jeho podávání s mírou. Koření je vhodné do
Sonnentor 12 bylinná sůl BIO 120 g | | 12-ti bylinná sůl (kořenící přípravek) - odnese vás do jiného světa. Tato jemná, pestrá bylinná směs je doplněná přírodní mořskou solí. | | Jak koření využít: 12-ti bylinná sůl je mnohostranně využitelná - můžete jí ochutit
Mořská sůl s mořskými řasami obsahujícími jód BIO Sonnentor 150g | Tato mořská sůl se získává velmi zajímavým způsobem. Těží se v mělkých mořských pánvích Středozemního moře, v tzv. solných zahradách. Po vysušení se do ní přidává drcená mořská řasa Laminaria
Sonnentor Grilovací sůl s kořením mletá BIO100 g | | Kořenící přípravek Grilovací sůl s kořením – „pro pikantní grilovací zážitek“ Grilovací sůl je komplexní směs z různého koření a krystalické soli. Chilli se stará o lehkou ostrost, zatímco římský kmín je
Sonnentor Hřebíček celý BIO 35 g | | Punč, svařené víno, kompot a vánoční čaje si bez ovocně-kořeněné vůně a peprné chuti hřebíčku neumíme představit. Hřebíček zastrčený do cibule je často vařen v polévce nebo s rýží pro vylepšení chuti. | | Tvoří nezbytnou
Sonnentor Fenykl BIO 40 g | | Použijete-li jej v kombinaci s tučnou rybou jako je losos, makrela či sleď a čerstvou limetkovou nebo citronovou šťávou, vzniklá chuť vás přenese ke stolu v Toskánsku. S fenyklkem ochutíte salátové dresingy, v zimě se výborně hodí k pokrmům z
> Curry má svůj původ v Indii a odráží neuvěřitelně rozmanité chutě této země. SONNENTOR nabízí dvě curry směsi, jemně nasládlé a ostré Curry pro fanoušky Chilli. Obě směsi koření se výborně hodí k rýžovým pokrmům a pokrmům připravovaným na pánvi typu WOK, ke
Černý pepř se vyrábí z ještě nedozrálých zelených bobulí pepřovníku. Ty jsou hned po sklizení krátce spařeny horkou vodou a poté několik dnů vysychají na slunci. Možností jeho použití je nespočet. Jeho zemitě ostré chuti se využívá k dochucení polévek, omáček, masa