Sonický zubní kartáček s cestovním pouzdrem CONCEPT ZK 4010 PERFECT SMILE #4803530

Sonický zubní kartáček s cestovním pouzdrem CONCEPT ZK 4010 PERFECT SMILE #4803530

Sonický zubní kartáček s cestovním pouzdrem CONCEPT ZK 4010 PERFECT SMILE #4803530

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sonický zubní kartáček s cestovním pouzdrem CONCEPT ZK 4010 PERFECT SMILE - popis produktu

Sonický zubní kartáček s cestovním pouzdrem CONCEPT ZK 4010 PERFECT SMILE efektivně pečuje o zuby a dásně dospělých. Je několikanásobně účinnější, než běžné manuální čištění. Sonické čištění zubů je vhodné pro každého, včetně osob s rovnátky, korunkami, fazetami a zubními náhradami. Je účinnější v čištění mezizubních prostor a mohou ho používat i osoby s citlivými zuby a dásněmi. Pravidelným používáním předchází tvorbě paradentózy a snižuje zarudnutí a krvácení z dásní. Kartáček pracuje na principu jemných ultrazvukových vibrací rychlostí 38 000 kmitů za minutu. To je optimální rychlost pro perfektní odstranění zubního plaku a zároveň šetrné ošetření dásní. Rozpohybované štětiny kartáčku se lépe dostanou do mezizubních prostor a skvěle si poradí i se skvrnami na sklovině. Kartáček nabízí 5 režimů čištění: CLEAN pro každodenní čištění a efektivní odstranění zubního plaku, SENSITIVE pro šetrné čištění citlivých zubů a dásní, WHITE pro odstranění povrchových skvrn ze zubní skloviny, GUM CARE pro účinné čištění dásní a MASSAGE pro jemnou masáž pomocí pulzujících vibrací. Paměťová funkce umožňuje automatické nastavení režimu při posledním čištění. Inteligentní časovač pohlídá doporučovanou dobu čištění 2 minut. Je rozdělený na 4 časové intervaly po 30 sekundách, abyste měli přesnou kontrolu nad délkou čištění v jednotlivých částech úst. Součástí základního balení jsou dvě vyměnitelné kartáčové hlavice: Daily Clean pro každodenní čištění a Sensitive pro citlivé zuby a dásně. Systém Click-in umožňuje snadnou a rychlou výměnu hlavic jemným zacvaknutím. Pro vysokou efektivitu čištění doporučujeme hlavice měnit každé 3 měsíce. Součástí balení je cestovní pouzdro, díky kterému budete mít svůj kartáček vždy hygienicky uložený a neustále při ruce, ať už budete kdekoliv. Kartáček v moderním designu má kompaktní tvar, který skvěle padne do ruky. Stupeň ochrany IPX7 dovoluje opláchnout kartáček pod tekoucí vodou. Li-Ion baterie se dobíjí pomocí indukční nabíječky.Rozměry: 2,3 x 3,8 x 19 cm. Hmotnost: 120 g. Vyrobila společnost Concept.Sonický zubní kartáček s cestovním pouzdremMaximálně šetrná sonická technologieNěkolikanásobně účinnější než manuální čištění5 režimů čištění (CLEAN, SENSITIVE, WHITE, GUM CARE, MASSAGE)Inteligentní časovač (4 x 30 s)Paměťová funkceFrekvence až 38 000 kmitů/minSystém nasazení hlavic Click-inIndukční nabíječka2 kartáčové hlavice (Daily Clean + Sensitive)Doporučený interval výměny hlavic každé 3 měsícePříkon: 1 WNapětí a frekvence: 100 -240 V, 50/60 HzBaterie: Li-ionDoba nabíjení: 10 hodMateriál: ABS plastStupeň ochrany: IPX7 (vodotěsný)Délka přívodního kabelu: 130 cmRozměry cestovního pouzdra: 21,5 x 6,5 x 3 cmHmotnost cestovního pouzdra: 130 gPříslušenství:Dobíjecí kartáčekHlavice kartáčku pro každodenní čištění (typ Daily Clean ZK0001)Hlavice kartáčku pro citlivé zuby a dásně (typ Sensitive ZK0002)Indukční nabíječkaCestovní pouzdro

Produkt Sonický zubní kartáček s cestovním pouzdrem CONCEPT ZK 4010 PERFECT SMILE #4803530 patří do skupiny produktů Zubní kartáčky, patří pod značku Concept.

Tento produkt se nachází v kategorii Sonické zubní kartáčky, je v nabídce značky Concept.

Produkt Sonický zubní kartáček s cestovním pouzdrem CONCEPT ZK 4010 PERFECT SMILE #4803530 lze nalézt mezi produkty ve skupině Ústní hygiena od značky Concept.

Sonický zubní kartáček s cestovním pouzdrem CONCEPT ZK 4010 PERFECT SMILE - parametry produktu

Sonický zubní kartáček s cestovním pouzdrem CONCEPT ZK 4010 PERFECT SMILE - historie ceny a dostupnosti

Sonický zubní kartáček s cestovním pouzdrem CONCEPT ZK 4010 PERFECT SMILE - další zajímavé produkty

Sonický zubní kartáček s cestovním pouzdrem CONCEPT ZK 4010 PERFECT SMILE - jak nakoupit nejvýhodnější?