SONGMICS Úložná truhla Vasagle Reta bílá

SONGMICS Úložná truhla Vasagle Reta bílá

SONGMICS Úložná truhla Vasagle Reta bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 268 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SONGMICS Úložná truhla Vasagle Reta bílá - popis produktu

Hledáte dokonalý způsob, jak uklidit váš prostor s elegancí a praktičností? Bílá úložná truhla Reta je tím pravým řešením. Její nenápadný design ukrývá nepřeberné možnosti, jak ji využít. Vložte do ní prádlo, hračky, boty, nebo co vás napadne. Je to na vás. Tato elegantní truhla z kvalitní bílé dřevotřísky snadno zapadne do jakéhokoli interiéru. Se svými rozměry nabízí dostatek úložného prostoru, a s nosností až 180 kg poslouží i jako stolička na sezení. Bezpečnostní panty zamezí náhlému zavření, takže s ní mohou zacházet i děti. Díky bočním držadlům lze truhlu snadno přemístit, a její využití je neomezené. Může být lavičkou na boty, posezením, nočním stolkem nebo odkládacím prostorem. Její neutrální bílá barva se snadno kombinuje s různými styly interiéru, a malé rozměry zase potěší majitele menšího prostoru. Jde o skvělý doplněk do každé domácnosti, který zároveň zajišťuje praktický úložný prostor a elegantní design. Dodejte svému interiéru osobitý šmrnc a získejte multifunkčního společníka, který vám poslouží v mnoha různých podobách. Specifikace produktu: Multifunkční využití Moderní design Snadná montáž Praktický úložný prostor

Produkt SONGMICS Úložná truhla Vasagle Reta bílá patří do skupiny produktů Úložné truhly, je v nabídce značky Songmics, v barvě bílá, materiál je Drevo v nabídce e-shopu Houseland.cz.

SONGMICS Úložná truhla Vasagle Reta bílá - parametry produktu

SérieVasagle
BarvaBílá
MateriálDřevo
Nosnost180 kg
Povrchová úpravaMat
PůdorysPřímé
ZavíráníS dvířky
Délka76 cm
Hloubka40 cm
Výška48 cm
Hmotnost13.50 kg
KategorieKomody, Úložné truhly
ZnačkaSongmics
Barvabílá
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

SONGMICS Úložná truhla Vasagle Reta bílá - historie ceny a dostupnosti

SONGMICS Úložná truhla Vasagle Reta bílá - další zajímavé produkty

SONGMICS Úložná truhla Vasagle Reta bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?