SONGMICS Slunečník obdélníkový 200 x 125 cm béžový

SONGMICS Slunečník obdélníkový 200 x 125 cm béžový

SONGMICS Slunečník obdélníkový 200 x 125 cm béžový

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SONGMICS Slunečník obdélníkový 200 x 125 cm béžový - popis produktu

Zkrášlete svůj balkon tímto obdélníkovým balkonovým slunečníkem s vynikající ochranou UPF 50+ díky stříšce s PA potahem, která je nezbytnou ochranou před sluncem v horkých letních dnech.

Není nic horšího, než když se slunečník zhroutí, jakmile zafouká vítr. Díky robustní ocelové tyči s práškovým nástřikem a 4 tyčím zpevňujícím žebra vám tento balkonový slunečník poskytne stabilnější oporu

Kovová zarážka pod běhounem zajišťuje stříšku tak, aby se nečekaně nezavřela. Nyní se můžete v klidu natáhnout ve stínu. Přenášejte tento venkovní slunečník bez námahy díky přiložené přenosné tašce. Snadno se sestavuje a rozkládá a okamžitě vytvoří oázu chládku.

Specifikace:

Barva: béžováMateriál: Materiál: kovová tyč, polyester potažený PA 160 g/m?Výška: 2,4 mVelikost stříšky: 2 x 1,25 m (D x Š)Hmotnost výrobku: 2,9 kg

Tento produkt se nachází v kategorii Obdélníkové slunečníky, patří pod značku Songmics, barevné provedení je béžová, naleznete ho u prodejce Nabytkomanie.cz.

SONGMICS Slunečník obdélníkový 200 x 125 cm béžový - parametry produktu

HLOUBKA125 cm
BARVAbéžová
ŠÍŘKA200 cm
VÝŠKA240 cm
KategorieSlunečníky, Obdélníkové slunečníky
ZnačkaSongmics
Barvabéžová
E-shopNabytkomanie.cz

SONGMICS Slunečník obdélníkový 200 x 125 cm béžový - historie ceny a dostupnosti

SONGMICS Slunečník obdélníkový 200 x 125 cm béžový - další zajímavé produkty

SONGMICS Slunečník obdélníkový 200 x 125 cm béžový - jak nakoupit nejvýhodnější?