SONGMICS Servírovací stůl Vasagle Bianco zlatý

SONGMICS Servírovací stůl Vasagle Bianco zlatý

SONGMICS Servírovací stůl Vasagle Bianco zlatý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 078 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SONGMICS Servírovací stůl Vasagle Bianco zlatý - popis produktu

Pojízdný servírovací stůl Bianco je nejen praktický, ale také luxusní prvek pro vaše společenské a relaxační okamžiky. Se svými rozměry a odkládací plochou nabízí dostatek prostoru pro váš oblíbený sortiment nápojů. Whisky, gin, rum - na tomto pojízdném dvoupatrovém stolku budou všechny vaše oblíbené lahůdky na jednom místě! S možností snadného pohybu díky kolečkům, z nichž dvě jsou uzamykatelná, se tento barový vůz stává mobilním a flexibilním prvkem pro váš prostor. Ať už stojí vedle pohovky nebo je umístěn přesně tam, kde ho potřebujete, tento servírovací stůl vám poskytne veškerý komfort a praktičnost. Módní zlatý rám, zrcadlové police a elegantně zakřivená rukojeť dodávají tomuto servírovacímu vozu deklaraci stylu. A s jeho snadným sestavením díky jasným instrukcím a označeným dílům budete moci tuto luxusní a praktickou součást interiéru vytvořit téměř okamžitě! Vytvořte si svůj vlastní barový pojízdný koutek ještě dnes! Specifikace produktu: Kvalitní zpracování S kolečky Elegantní design

Produkt SONGMICS Servírovací stůl Vasagle Bianco zlatý patří do skupiny produktů Servírovací stolky od značky Songmics v nabídce e-shopu Houseland.cz.

SONGMICS Servírovací stůl Vasagle Bianco zlatý - parametry produktu

SérieVasagle Elegant Glass
Hmotnost14 kg
Materiál deskySklo
Materiál nohouKov
Maximální statická nosnost horní police29,5 kg
Maximální statická nosnost spodní police30,4 kg
Povrchová úpravaLesk
Hloubka38 cm
Šířka86cm
Výška90 cm
Hmotnost15.00 kg
KategorieVozíky, Servírovací stolky
ZnačkaSongmics
E-shopHouseland.cz

SONGMICS Servírovací stůl Vasagle Bianco zlatý - historie ceny a dostupnosti

SONGMICS Servírovací stůl Vasagle Bianco zlatý - další zajímavé produkty

SONGMICS Servírovací stůl Vasagle Bianco zlatý - jak nakoupit nejvýhodnější?